има ли някой навит за гонка аз съм с тойота селика 1.6 16в до 110 коня да направим една сверка за адреналин..задължително от хасково !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гонка от хасково
Collapse
X
-
Re: гонка от хасково
pun7a написа:има ли някой навит за гонка аз съм с тойота селика 1.6 16в до 110 коня да направим една сверка за адреналин..задължително от хасково !Виж ако искаш да се пие кафе, може
Сериозно, аз съм от Хасково, ама съм стар за тия работи вече, па и няма смисъл да се пробваме щот ше ти направя много автобуси...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: гонка от хасково
pun7a написа:Yavor за по кафе може някой ден ако имаме свободно време защо не че да не си с някаква свръх мощна кола за да ме биеш с "много автобуси"Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
hol1gans написа:ФЕРАРИСТ написа:Я, две печки веднага наскачаха......А за нашите печки вече е доказано и документирано че пляскат ХГТ-та и затова се хвърляме смело в боя...Оня ден комшийчето с Примерата - 1,8 мисля бензинова - цеди първа, втора - а аз си седя до него без да се напъвам, накрая на трета само дадох газ и айде....Па тука се рекламираше май 1,6 мАтор....
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:hol1gans написа:ФЕРАРИСТ написа:Я, две печки веднага наскачаха......А за нашите печки вече е доказано и документирано че пляскат ХГТ-та и затова се хвърляме смело в боя...Оня ден комшийчето с Примерата - 1,8 мисля бензинова - цеди първа, втора - а аз си седя до него без да се напъвам, накрая на трета само дадох газ и айде....Па тука се рекламираше май 1,6 мАтор....
като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар