Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ето мойте премервания на конете
Collapse
X
-
Гост
jorko написа:Kali написа:Ама както са казали мощността никога не е достатъчна! Браво!!!
Коментар
-
Anonymous написа:jorko написа:Kali написа:Ама както са казали мощността никога не е достатъчна! Браво!!!
Коментар
-
Гост
трябва да решим на коя дата да правим дуноден....за да мога да говоря с Ники....до тук сме някъде 6-8коли...повече инфо и записвания на;http://www.fanclub-alfaromeo.org/for...hp?p=7524#7524
Коментар
-
Гост
Коментар
-
Гост
jorko написа:...сега обаче не достига сцепление с пътната настилка
Коментар
-
Гост
-
3 минути мълчание в чест за ПУНТОТО.това е кола която всеки като я види трябва да я уважава.много успешно е направена.жалко оба4е 4е малко хора в българия имат пари за такова нещо.аз ли4но ако ги имам парите ще ги дам ама не всеки е на едно мнение с мене.jorko можеш ли горе долу да кажеш на колко е стъпила колата.че възбужда интерес у мене.?? :PTURBOCHARGED!!!
Коментар
-
Колега по въпроса за Пунтото няма две мнения .Оказа се че действително е много добра кола.От два месеца карам Пунто и се убеждавам в добрите му качества.Преди него карах УНО 1.3 дизел 11 години.Също добра кола но за времето си .Сега Пунтото е далеч по добро.На пазара в Плевен имаше най различни Пунто докарани от търговци единаци.Те искаха естествено над 5000 лв.Имаше едно 1996г 1.6 с климатик с две врати за 5.600лв.Друго дизел 1.7 1998 за 6.500лв Друго без хидравлик на волана и без други екстри за 4.900лв.Аз съвсем случайно отидох до една автокъща на трима италианци и от там вземах моето за сумата 4.200лв.Верно 1994г е произведено но е запазено и има всички екстри което си е голям гъдел.Минал съм вече 1400км и да ви призная кара се с голямо удоволствие.При мен проблема ми е друг / пожелавам на всички да имат моя проблем / и се състои в това че имам и Мерцедес 190 и просто се чудя с коя кола да пътувам тъй като и с двете е приятно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар