jimi69 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виртуални гонки (обобщение)
Collapse
X
-
Фиат-а, както всяка друга кола си иска подръжка.Аз моя го карам вече 2 години и никакви сериозни ремонти не съм му правил.Наистина излизат разни дребни неща, но всичко се отстранява в рамките на малко пари и малко време.Иска си грижи.А за Нисан Алмера- е тази кола е само семейна и няма никаква сила.Нисан Примера 110 коня - също!Това са мъртавци по default.И тъжът почти 2 пъти колкото пунтото.НО има доста други бързи нисани освен GT-R.Най-малко една Примера GTI бая дизели ще ошамари.ЗА мен лично има само един италянски дизел, които наистина върви.... 1.9 JTD 16v на Алфите.А колега jimi69 , какво значи турбината работи на 1.8 ??? на 1.8 Бара?????<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
janyboy написа:jimi69 написа:2. турбината я пуска на 2500 оборотаколата ми не е сток със сигурност, не_знам и аз кво има, знам , че турбината работи на 1.8 и набира яко , като за 85 коня демек не е сток ...
Коментар
-
janyboy написа:jimi69 написа:2. турбината я пуска на 2500 оборотаколата ми не е сток със сигурност, не_знам и аз кво има, знам , че турбината работи на 1.8 и набира яко , като за 85 коня демек не е сток ...
Коментар
-
Sparco написа:Фиат-а, както всяка друга кола си иска подръжка.Аз моя го карам вече 2 години и никакви сериозни ремонти не съм му правил.Наистина излизат разни дребни неща, но всичко се отстранява в рамките на малко пари и малко време.Иска си грижи.А за Нисан Алмера- е тази кола е само семейна и няма никаква сила.Нисан Примера 110 коня - също!Това са мъртавци по default.И тъжът почти 2 пъти колкото пунтото.НО има доста други бързи нисани освен GT-R.Най-малко една Примера GTI бая дизели ще ошамари.ЗА мен лично има само един италянски дизел, които наистина върви.... 1.9 JTD 16v на Алфите.А колега jimi69 , какво значи турбината работи на 1.8 ??? на 1.8 Бара?????
Коментар
-
jimi69 написа:в момента не съм в бг но на 12-ти ше съм там, и ако искаш да се видим , да идем на диагностика за твоя сметка обаче да видиш как работи турбината вече 50 000 км без проблем от както я имам и да те повозя на нисана на жената брат й да ти покажа , ама ако е така , както ти казвам , ше платиш пиенето после и може да черпиш един дино тест. Става ли ? Знайш ли колко турбини има и на 2.4 бара дето работят по 100 000 км вече , като не си имал или виждал такова налягане не го мисли за невъзможно, има коли сток на 1.8-2.0 бара , така, че не ми се подигравай ами ела да видиш, и да се пуснем да на която дисциплина кажеш да ти напрая малко ластици. Тамън ше си напрайш разходка до морето нищо , че е зима, и ако паднеш плащаш една вечер в слънчев бряг.
Коментар
-
Не се изнервям бе човек, просто ти казвам, че незнам кво е правено по колата , и ти казвам кво видях на диагностиката, немога и аз да го повярвам, незнам по друг начин как да разбера на колко бара работи. Казвам ти с кви коли съм се пускал и от кои съм падал и побеждавал. Не ме е страх да загубя, напротив стимулирвам се още повече.Незнам само , що мислиш, че се изнервям, просто ако се засечем не ни пречи да побръмчим малко то тва е приятно хоби да си прайш гонки, в никъв случей не се изнервям :D п.п. турбината се чува много да фучи, спукан мъркуч не намерих, може цепнатината да е мноо малка, и ше сменя турбо пътищата заради тва ако не е от там начи турбината нещо , мисля като се прибера да я отварям да я чистя колата ми е на 280 000км вече и мисля , че ако не е сменяна ше е много зле
Коментар
-
janyboy написа:Показва ти 1.8 бара ама това е абсолютно налягане
Коментар
-
jimi69 написа:Sparco написа:Фиат-а, както всяка друга кола си иска подръжка.Аз моя го карам вече 2 години и никакви сериозни ремонти не съм му правил.Наистина излизат разни дребни неща, но всичко се отстранява в рамките на малко пари и малко време.Иска си грижи.А за Нисан Алмера- е тази кола е само семейна и няма никаква сила.Нисан Примера 110 коня - също!Това са мъртавци по default.И тъжът почти 2 пъти колкото пунтото.НО има доста други бързи нисани освен GT-R.Най-малко една Примера GTI бая дизели ще ошамари.ЗА мен лично има само един италянски дизел, които наистина върви.... 1.9 JTD 16v на Алфите.А колега jimi69 , какво значи турбината работи на 1.8 ??? на 1.8 Бара?????<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар