Знам, че заглавието предизвиква смях на първо четене, ма тоя раздел нали е затова :D Къде-къде по-комични теми е имало тука. Иначе всичко е по реални събития. Значи, карам си аз в кръговото на 4км и ще излизам на Цариградско в посока Горубляне. Въпросният тъпак с Ауди-то, идва към кръговото по локалното откъм Младост 1 и прави почти обратен десен завой, за да продължи в моята посока (което не съм сигурен дали е позволено на това място), като за целта естествено ме засича. След като най-небрежно си направи "маневрата", без поне едни аварийки за извинение, леко ме ядоса. Обнадежден от липсата на червени букви в надписа 2.0 TDi, реших да му покажа силата на еноишес, пък каквото ще да става. Понеже нямам катализатор, на звук го докарвам почти като пръцкащо (спортно) гърне и отстрани веднага се разбира когато настъпя газта. Тоя явно чу, че се набирам и реши, че няма начин да се даде на някаква малка бяла кола, чиято марка дори не знае, и в момента, в който се изравних с него, той също настъпи. Сега ще се усъмните, че той се е дърпал, аз също не съм 100% сигурен. Но! Поглеждайки след това данните на Ауди-то http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/38027.html , според мен не е фантастика да го бия на такава къса отсечка, а защо не и на 400м. Вярно той е 120 кончета и доста по-голям въртящ момент, но пък Браво-то е малко по-бързо до 100км/ч и е по-леко с почти половин тон (а според мен е и по-аеродинамично). ФИАТ-а може да не е кой знае каква сила, но когато на втора съм настъпил до ламарината и някой ми седи до калника, със сигурност и той е настъпил неговата кола в момента. "Гонката" приключи малко преди излизането на Цариградско, като бях с около метър пред него и вече трябваше да се престроявам за наляво. Разстоянието е около 150м, което аз изминах почти цялото на втора. Малка, но важна подробност е, че въпросната отсечка от кръговото до Цариградско, е с обратен наклон или популярно още като "баир" в раздела :D Темата е полусериозна, полу- на шега. Който иска и има познанията, нека да коментира и сериозно. От друга страна, както се досещате, не претендирам да съм уличен състезател, защото за мен това означава да имаш 10-second-car ( http://www.urbandictionary.com/defin...=10-second-car ) , всичко друго е пародия. Затова, не само не се обиждам, но приветствам всякакви шеги на тема еноишес, жетеде, баир и т.н. :D Иначе, от любопитство даже бих се пуснал с такова Ауди, ако може да се уреди.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 vs Audi A4 2.0 TDi
Collapse
X
-
tyson написа:Истина ли е или мит, че вдигат 120км/ч на втора?
Коментар
-
dikanio написа:tyson написа:Истина ли е или мит, че вдигат 120км/ч на втора?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:dikanio написа:tyson написа:Истина ли е или мит, че вдигат 120км/ч на втора?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар