Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат купе 2.0 16 срещу Фиат браво 1.9 жтд ремапнато

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sparco написа:
    Аз се надявам другият пък и купето да не е вече стоково
    Атмосферният тунинг е много кофти работа......мислиш си че си направил нещо, докато не те свалят на земята с трясък.....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
      Sparco написа:
      Аз се надявам другият пък и купето да не е вече стоково
      Атмосферният тунинг е много кофти работа......мислиш си че си направил нещо, докато не те свалят на земята с трясък.....
      Дам, съгласен съм.Е то няма да е някакво огромно засилване на мотора.В най-добрият случай 20 коня таван.Не,че ще стане лесно и евтино,но за тази база - толкова.А за летящият старт...не се сетихме....следващият път.
      <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
      Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

на летящ старт купето ще е отпред с поне две коли благодарение на късите скорости на бравото
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
          на летящ старт купето ще е отпред с поне две коли благодарение на късите скорости на бравото
          А нали се сещаш, че тогава Jtd-то няма да дръгва от 1-ва а ще е поне от 3-та, а купето докато превключва ще губи.

Коментар

chaveto написа:
            nsn написа:
            А нали се сещаш, че тогава Jtd-то няма да дръгва от 1-ва а ще е поне от 3-та, а купето докато превключва ще губи.
            Много зависи от каква скорост ще тръгваме.При всяко положение купето ще е една предавка надолу от бравото, което според мен е плюс за мен.А ако старта е след 80-100....мисля,че тогава наистина ще съм 2-3 коли отпред.Ще замерим, ще видим!
            <<KARKELANOV>>

Коментар

Ето ти едно фабрично Jtdhttp://www.youtube.com/watch?v=ZRsQXZDOlVUкоето не е вървящо, върви малко по зле от това когато е било като ново. Това е на 4-та предавка.

Коментар

летящ старт винаги когато съм правил е бил от 40км/ч

Коментар

Sparco написа:
                  ... Много зависи от каква скорост ще тръгваме.При всяко положение купето ще е една предавка надолу от бравото, което според мен е плюс за мен.А ако старта е след 80-100....мисля,че тогава наистина ще съм 2-3 коли отпред.Ще замерим, ще видим!
                  Както беше казал един колега преди време: JTD-то също може да свали предавка надолу?!
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy, може ти да се пробваш срещу купето
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Jimy, може ти да се пробваш срещу купето
                      Аз дочух за това браво...то не е само с чип.....сигурно ще е по-бързо от мен.Дизел тийм, стига сте вадили силните козове Моето купе не е някаква силна и различна кола.Върви си колкото върви всяко купе 1.8.Сток е!А летящият старт се прави от определена скорост, не от определена предавка.То може да слави бравото предавка, ама дали ще има обороти за това Ще замеря и на летящ няма проблеми. Няма ли някой колега с купе 2.0 да замери с дизелово браво?
                      <<KARKELANOV>>

Коментар

Уфф колега, аз не видях, че ти си с 1.8, щото темата е за 2.0 и затова.Джими вече ще ти даде зор, не знам колко тежи купето. Ако е голяма разликата в теглото, не трябва да се пренебрегва.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

за да биеш купе 1.8 дизела ти трябва да е чип фиат купе вари до 230 км сток и вав високите обороти е силен особедно след 4000 хил оборота.

Коментар

Working...
                          X