http://www.youtube.com/watch?v=fCfTgYTMFs0 ,от същата вечер кантар победа и загуба в няколко старта със голф гти 150кс турбо
Браво, въйййй Добре аз да попитам.Няма ли поне един човек във форума, които има JTD Браво само с мап да каже колко върви.Да каже времена, да каже с какво се е дърпал????? Че малко пак се получава обвинение срещу неизвестен извършител :D Като среща от Втори вид- има такова, знае се че има, ама никои не го е виждал..Ако има някои колега от Пловдивско с такова, може да замерим ако иска.Мен даже вече ми стана интересно колко вървят тези бравота.Аз досега освен с по-горе написаното, съм се гонил и с още едно ама без чип...направих му автовози...нормално....но пък едва ли само с един чип ще скъси тази дистанция...Та ми е интересно.Ся може и да е по-бързо и да ме бие...не ме притеснява това...Та някои ако има мерак да пише, докато не е паднал снега.Не че сега е много смислено в това студено време, но пък ми се дава газ
Колега аз съм навит да се пробваме тези докато е още сухо
Супер!Имаш Л.С.
<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Мда 16ки... може би и 15.999 от време на време С попътен вятър за летния сезон мисля да свали 2-3 секунди за спорта
Колега ти нали не ми се сърдиш(впрягаш)просто съм ти гледал времена и знам как вървиш с кола 15.5-7!То е ясно,че можеш да свалиш до висока 15.9+!
Не ти се сърдя, просто от тогава понатрупах опит и във превключванията и стартовете и вече не е и жега , минах на 14ки стоманени и нови/бяха/ зимни гуми.. Толкова си е типото за сега Както казах за сега ми стига... Лятото ще има замислени живот и здраве (:
bimero от 27сек до50сек тоест се бягат 23сек на този клип а ти казваш че са 15 и 16сек коли значи на 43сек разликата е 3-4 коли да приемем че е 5 кой сега е прав
Порше 944 до него Купе (не знам какво е било) и аз зад 944 с Либрата. Действието се развива на бул. Рожен. Ясно беше, че ще се дърпат и аз реших да се пробвам с тях. Купето тръгна на зелено а тоя с Поршето или изпусна светофара или просто се забави, както и да е направи един тигел и в миг беше пред купето. Тоя с купето явно беше решил да минава в лявата лента като видя, че е взел старта на поршето, но докато мине и поршето беше пред него и се отдалечаваше. Аз настигнах купето и така карах зад него до 120, натам ги оставих да си трошат главите :D Та не знам колко вървят тези купета, но досега две съм пробвал с либрата и на двете съм се опъвал. П.С онзи ден имах под ръка за цял ден един Golf3 GTI 16клапана.... Е всеки гоуфаджия го хвали, че мноу вървял ама на мен някак си не ми направи кефа, освен на звук. Либрата като я намачкам и повече се усеща
Порше 944 до него Купе (не знам какво е било) и аз зад 944 с Либрата. Действието се развива на бул. Рожен. Ясно беше, че ще се дърпат и аз реших да се пробвам с тях. Купето тръгна на зелено а тоя с Поршето или изпусна светофара или просто се забави, както и да е направи един тигел и в миг беше пред купето. Тоя с купето явно беше решил да минава в лявата лента като видя, че е взел старта на поршето, но докато мине и поршето беше пред него и се отдалечаваше. Аз настигнах купето и така карах зад него до 120, натам ги оставих да си трошат главите :D Та не знам колко вървят тези купета, но досега две съм пробвал с либрата и на двете съм се опъвал. П.С онзи ден имах под ръка за цял ден един Golf3 GTI 16клапана.... Е всеки гоуфаджия го хвали, че мноу вървял ама на мен някак си не ми направи кефа, освен на звук. Либрата като я намачкам и повече се усеща
bimero от 27сек до50сек тоест се бягат 23сек на този клип а ти казваш че са 15 и 16сек коли значи на 43сек разликата е 3-4 коли да приемем че е 5 кой сега е прав
Не ми се спори така на вятъра!Дано се засечем на някой събор(мероприятие)и да ти покажа за какво иде реч и какво искам да ти кажа!Така да те убеждавам няма смисъл!Много ще се радвам да ме разбереш какво искам да ти кажа!Така по секундите на клипа................недей,това е сниманос телефон,да не говорим,че НИКОЙ от нас ен знае с колко кадъра в секунда снима.............само теорий затова на живо ще говорим!
Вчера вечерта замерихме с колегата JTD RACER.2 на 1 за купето.Като който вземе старта взима гонката на 400м.Разликата е 1 кола, като купето след 120-130 бързо настига бравото.А бравото много по-бързо от мен вкарва от 1 на 2-ра и ми взима така кола.Кантар са колите общо взето.Явно разликата в мощта и килограмите уравновесяват нещата.Бравото е с чип,купето е сток.Но немога да отреча,че бравото върви приятно.Аз съм се пускал с купе 2.0 и то с 3 различни и ги бия с толкова - 1 кола, даже някои с повече.Та много зависи от задкормилното и от състоянието на колите.
<<KARKELANOV>>
Вчера вечерта замерихме с колегата JTD RACER.Кантар са колите общо взето.Но немога да отреча,че бравото върви приятно.Та много зависи от задкормилното и от състоянието на колите.
emzo написа:
Бравото има още мегдан
Мдааа,има,има
emzo написа:
победата си е победа.
Точно така.2 на 1 за Купето - браво.Другият път може да е 2 на 1 за Бравото.
Аз се надявам другият пък и купето да не е вече стоково А и пожелавам на колегата с бравото и той да разтила мегдана още Конкретното бравото си върви приятно,най-много зор ми дава на 2-ра.С колегата пак ще се пускаме при всяко положение.
<<KARKELANOV>>
Коментар