Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат купе 2.0 16 срещу Фиат браво 1.9 жтд ремапнато

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мда 16ки... може би и 15.999 от време на време С попътен вятър за летния сезон мисля да свали 2-3 секунди за спорта
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

2-3 секзна4и 150-200кс отгоре
      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

това ще да е 16vt или 20vt , иначе ураган ще му трябва
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

с кръгла 16 най много 2 коли разлика
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Малко повечко си мисля, но не съм спец Иначе за конете 300-350... Вече и 2000 кубика
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

разликата в 1сек се състой в 3-4 коли и 10-15км повече аз вдигам 140
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Ами... Аз се гоня 3 пъти с голф 4 гти 150кс сток колите вървят сравнително равно, зависи от старта или аз бия малко или той или равни... Голфа се пуска с Алфата от клипа 3 пъти, колите вървят равни с лека преднина за голфа в 3те дръпки... Пускам се аз с Алфата 3 пъти и го бия с между 2 и 3 коли... Просто размисли за 3 коли, които на практика трябва да вървят заедно, много странно се получава Така, че като цяло като се застане на чертата се разбира реалната разлика иначе е само приказки на вятъра ... Стартовете с алфата ми се получиха с флатшифт до 4та но едва ли това е разликата от 2-3 коли
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

алфата първо с голфа ли се пуска
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

Няма значение за реда на гонките, пробвано няколкократно С и без стартове за алфата, типото винаги е добре загряло...
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

nsn написа:
                      разликата в 1сек се състой в 3-4 коли и 10-15км повече аз вдигам 140
                      Колега при 16-сек коли 0.1сек. е почти кола(разлика)при 0.5 са около 4 при 1сек. са около 9 коли(или 35м)!

Коментар

S.W.A.T. написа:
                        Мда 16ки... може би и 15.999 от време на време С попътен вятър за летния сезон мисля да свали 2-3 секунди за спорта
                        Колега ти нали не ми се сърдиш(впрягаш)просто съм ти гледал времена и знам как вървиш с кола 15.5-7!То е ясно,че можеш да свалиш до висока 15.9+!

Коментар

bimero точно разликата между 15 и 16 секундна кола е 3-4коли и 10-15км по висока терминална изпробвано и на Сливен и на Лесново
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                            bimero точно разликата между 15 и 16 секундна кола е 3-4коли и 10-15км по висока терминална изпробвано и на Сливен и на Лесново
                            Това и аз го подкрепям.Моето купе е 16.0 сек и разликата му с 15 сек астра гси 2.0 150 коня е 4 коли, а терминала ни е с 15 км разлика.Моя е 135, неговият е 150. А колега nsn, много висок терминал имаш за 16.5 - 140????
                            <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                            Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

nsn написа:
                              Добре!Аз ще подкрепя думите си с клип!http://www.youtube.com/watch?v=k5_d1xEGmhwТук се състезават МЕРЕНИ като времена коли!Едната(синята Алфа) на гонката е висока 15-ка,другата,която явно изостава с повече от 5 коли ПОВЕЧЕ е висока 16-ка!Разбери ме правилно 1сек. при 16сек. коли е около 8-9 коли разлика или 30-35м(това е пробвано),а ако искаш може и да си го сметнеш(спрямо терминална скорост на едната и другата кола и разстоянието,което изминават с нея за 1 сек)!

Коментар

Sparco написа:
                                S.W.A.T. написа:
                                http://www.youtube.com/watch?v=fCfTgYTMFs0 ,от същата вечер кантар победа и загуба в няколко старта със голф гти 150кс турбо
                                Браво, въйййй Добре аз да попитам.Няма ли поне един човек във форума, които има JTD Браво само с мап да каже колко върви.Да каже времена, да каже с какво се е дърпал????? Че малко пак се получава обвинение срещу неизвестен извършител :D Като среща от Втори вид- има такова, знае се че има, ама никои не го е виждал..Ако има някои колега от Пловдивско с такова, може да замерим ако иска.Мен даже вече ми стана интересно колко вървят тези бравота.Аз досега освен с по-горе написаното, съм се гонил и с още едно ама без чип...направих му автовози...нормално....но пък едва ли само с един чип ще скъси тази дистанция...Та ми е интересно.Ся може и да е по-бързо и да ме бие...не ме притеснява това...Та някои ако има мерак да пише, докато не е паднал снега.Не че сега е много смислено в това студено време, но пък ми се дава газ
                                Колега аз съм навит да се пробваме тези докато е още сухо

Коментар

Working...
                                X