И според мен Bravo-то няма никакъв шанс ... Пускал съм се с Golf 3 TDI 90 1Z с чип, който е пълен кантар с ремапнато Bravo(да не кажеме, че дори върви малко повече от Bravo-то). На въпросния голф само на 1-ва му правя почти 1 кола разлика, а нагоре става доста грозно за него... Така че и Bravo-то не го очаква нещо по различно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат купе 2.0 16 срещу Фиат браво 1.9 жтд ремапнато
Collapse
X
-
kal0yanch40 написа:Няма ли някой,който да покаже що е то турбо печка с чип.
Коментар
-
Bimero написа:Аз не_знам как не разбрахте един път за+винаги,че Браво с който и да е 1.9jtd с каквито и да е доработки не е силна кола!
Коментар
-
emzo написа:Зае*и турбо дизела, сигурно и при турбо бензинките от "чип"а няма файда.Не че са критерий ама намери едно 320д комън рейл сток и едно ремапнато и виж дали няма да има ГОЛЯМА разлика
Коментар
-
janyboy написа:Bimero написа:Аз не_знам как не разбрахте един път за+винаги,че Браво с който и да е 1.9jtd с каквито и да е доработки не е силна кола!
Коментар
-
Bimero написа:Абе човек първо след време няма да карам"АТМОСФЕРЕН"бимер,защото не съм КОН с капаци!!!!!!Почнат е проект(дано той да бъде успешен и да стане така както съм го замислил,а именно 400+коня на колелата),но нали не е нужно да ти казвам само за мотор,турбо,кулер и малко периферийка колко пари съм дал,а остават още куп хиляди неща за копуване и избиране!И сега се почва как с чип за 100лв Браво 1.9 jtd става кола за гонки(или по-точно с претенций за такава)!Просто не доумявам какво не разбирате в постовете ми!БРАВО 1.9Jtd+чип НЕ МОЖЕ ДА БИЕ 2.0 16в КУПЕ!!!
Коментар
-
janyboy написа:Bimero написа:Абе човек първо след време няма да карам"АТМОСФЕРЕН"бимер,защото не съм КОН с капаци!!!!!!Почнат е проект(дано той да бъде успешен и да стане така както съм го замислил,а именно 400+коня на колелата),но нали не е нужно да ти казвам само за мотор,турбо,кулер и малко периферийка колко пари съм дал,а остават още куп хиляди неща за копуване и избиране!И сега се почва как с чип за 100лв Браво 1.9 jtd става кола за гонки(или по-точно с претенций за такава)!Просто не доумявам какво не разбирате в постовете ми!БРАВО 1.9Jtd+чип НЕ МОЖЕ ДА БИЕ 2.0 16в КУПЕ!!!
Коментар
-
Абе колега какви ги говоришBimero написа:Стига бе покажи ми колко ИСТИНСКИ проекта има на Фиат Браво над 400к.с,сигурно и няма(почти съм убеден)!
Коментар
-
janyboy написа:Абе колега какви ги говоришBimero написа:Стига бе покажи ми колко ИСТИНСКИ проекта има на Фиат Браво над 400к.с,сигурно и няма(почти съм убеден)!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар