Мда 16ки... може би и 15.999 от време на време С попътен вятър за летния сезон мисля да свали 2-3 секунди за спорта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат купе 2.0 16 срещу Фиат браво 1.9 жтд ремапнато
Collapse
X
-
Ами... Аз се гоня 3 пъти с голф 4 гти 150кс сток колите вървят сравнително равно, зависи от старта или аз бия малко или той или равни... Голфа се пуска с Алфата от клипа 3 пъти, колите вървят равни с лека преднина за голфа в 3те дръпки... Пускам се аз с Алфата 3 пъти и го бия с между 2 и 3 коли... Просто размисли за 3 коли, които на практика трябва да вървят заедно, много странно се получава Така, че като цяло като се застане на чертата се разбира реалната разлика иначе е само приказки на вятъра ... Стартовете с алфата ми се получиха с флатшифт до 4та но едва ли това е разликата от 2-3 коли'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
nsn написа:bimero точно разликата между 15 и 16 секундна кола е 3-4коли и 10-15км по висока терминална изпробвано и на Сливен и на Лесново<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
nsn написа:bimero точно разликата между 15 и 16 секундна кола е 3-4коли и 10-15км по висока терминална изпробвано и на Сливен и на Лесново
Коментар
-
Sparco написа:S.W.A.T. написа:http://www.youtube.com/watch?v=fCfTgYTMFs0 ,от същата вечер кантар победа и загуба в няколко старта със голф гти 150кс турбо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар