Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат купе 2.0 16 срещу Фиат браво 1.9 жтд ремапнато

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2000 20v turbo написа:
    emzo написа:
    T’ва последното аз не го отричам, ама вие не можете да приемете, че има и вървящи орачки сред Италианките
    А бе приемаме ние, ама що не пуснахте един, само ремапнат 1,9 ЖТД да видим кво щеше да излезе в цифри Иначе знайм, че има и 13 секундни дизелярки. Интересно е едно Браво или Стило 1,9 ЖТД само с ремап кво може
    На Емо Стилото е само с ремап и беше със 17-ки към онзи ден.

Коментар

Добре де нали прескачало 2000 куб. бензинки петтаци.....
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
        emzo написа:
        T’ва последното аз не го отричам, ама вие не можете да приемете, че има и вървящи орачки сред Италианките
        А бе приемаме ние, ама що не пуснахте един, само ремапнат 1,9 ЖТД да видим кво щеше да излезе в цифри Иначе знайм, че има и 13 секундни дизелярки. Интересно е едно Браво или Стило 1,9 ЖТД само с ремап кво може
        Аз ще ти кажа бе,НИЩО не прави!Знаеш ли трябваше да се пробва на ФЕСТА въпросният колега(дето ги мачкал наред) срещу на Миро Алфата(Qv-то бордо с валовете) и срещу на Васил 1.8-цата дето ти се дърпа с нея(синьото Qv), та после 1 година форума да не му се верва колко е спряло Браво със такъв сетъп!Жалко,че колегата не е попаднал на тях да се поprиземи малко!И да подчертая СИНЯТА Алфа беше 1.8 143к.с и щеше да му направи на въпросното Браво/Стило космическа снимка HD-качество!Такова Браво САМО с чип е чиста 17-ка на 400м или АДСКИ СПРЯЛ автомобил!

Коментар

2000 20v turbo написа:
          Добре де нали прескачало 2000 куб. бензинки петтаци.....
          Да де, прескача само с ремап и въпреки големите джанти.

Коментар

Човека дошъл,видял и победил няколко коли само с един лек ремап,вие го пращате с/у профи подготвени колиза 5-ците си ги бие/вкл.и моя/имам 320д и ако има в ст.загора 1.9 пипано браво може да ги пробваме
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Абе бие бие то и аз бия 20 бмвта 2.0 ама примерно с 3 сме на кантар а едно ми дърпа сещаш ли се каква ми е идеята Просто не си е намерил майстора
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                Абе бие бие то и аз бия 20 бмвта 2.0 ама примерно с 3 сме на кантар а едно ми дърпа сещаш ли се каква ми е идеята Просто не си е намерил майстора
                ти си най-бързия разбрахме
                leave something of the happiness you bring

Коментар

330d е друга бира
                  Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                    S.W.A.T. написа:
                    Купи си кола и стани по-бърз като можеш А за бързината ми към момента съм напълно доволен от възможностите, но си чакам буталцата и си търся турбо...
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                      S.W.A.T. написа:
                      Не не май си се объркал,ти си най-бързия,но вече никой от нас не знае къде си най-бърз на need for speed или на Colin McRae
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                        S.W.A.T. написа:
                        О-о-о-о.... айди ве! От кога с трепет очаквам да се включиш, че само в таз тема не сме ти се радвали /смели/ ... май....Стугованата глава на Бравото как е? Сглоби ли я?
                        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Бързате да го грезете значи Гледам момчето от 2 дена,не се излага и не пише глупости,май имаме напредък. А по темата.1.9JTD не е голям мотор и неможе да се очаква,кой знае какво от него.Но не е за подценяване,след ремап и някоя друга доработка.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Bimero написа:
                            2000 20v turbo написа:
                            emzo написа:
                            Аз ще ти кажа бе,НИЩО не прави!Знаеш ли трябваше да се пробва на ФЕСТА въпросният колега(дето ги мачкал наред) срещу на Миро Алфата(Qv-то бордо с валовете) и срещу на Васил 1.8-цата дето ти се дърпа с нея(синьото Qv), та после 1 година форума да не му се верва колко е спряло Браво със такъв сетъп!Жалко,че колегата не е попаднал на тях да се поprиземи малко!И да подчертая СИНЯТА Алфа беше 1.8 143к.с и щеше да му направи на въпросното Браво/Стило космическа снимка HD-качество!Такова Браво САМО с чип е чиста 17-ка на 400м или АДСКИ СПРЯЛ автомобил!
                            Него го беше страх да се пусне с бившето ми ХГТ,ти ми говориш за на Миро QV-то

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                              Bimero написа:
                              2000 20v turbo написа:
                              emzo написа:
                              Него го беше страх да се пусне с бившето ми ХГТ,ти ми говориш за на Миро QV-то

Коментар

дизела създава само усещането , че върви повече заради ранния въртящ момент и понеже физически човека усеща дърпане от малките обороти и си мисли , че тва дърпане ше продължи още повече да ама не... Бензина опъва много по продължително време и по бавно сменя предавките, така че аз съм за бензиновата кола !дизела или бмв 335 дето прави за смях 8 цилиндрови мотори или дизелче за пазара и за ходене на работа, каквито са наще :D
                                Punto JTD
                                http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Working...
                                X