2000 20v turbo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат купе 2.0 16 срещу Фиат браво 1.9 жтд ремапнато
Collapse
X
-
2000 20v turbo написа:emzo написа:T’ва последното аз не го отричам, ама вие не можете да приемете, че има и вървящи орачки сред Италианките
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:S.W.A.T. написа:Абе бие бие то и аз бия 20 бмвта 2.0 ама примерно с 3 сме на кантар а едно ми дърпа сещаш ли се каква ми е идеята Просто не си е намерил майстора'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:S.W.A.T. написа:Абе бие бие то и аз бия 20 бмвта 2.0 ама примерно с 3 сме на кантар а едно ми дърпа сещаш ли се каква ми е идеята Просто не си е намерил майстораAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:S.W.A.T. написа:Абе бие бие то и аз бия 20 бмвта 2.0 ама примерно с 3 сме на кантар а едно ми дърпа сещаш ли се каква ми е идеята Просто не си е намерил майстораТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Бързате да го грезете значи Гледам момчето от 2 дена,не се излага и не пише глупости,май имаме напредък. А по темата.1.9JTD не е голям мотор и неможе да се очаква,кой знае какво от него.Но не е за подценяване,след ремап и някоя друга доработка.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Bimero написа:2000 20v turbo написа:emzo написа:T’ва последното аз не го отричам, ама вие не можете да приемете, че има и вървящи орачки сред Италианките
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:Bimero написа:2000 20v turbo написа:emzo написа:T’ва последното аз не го отричам, ама вие не можете да приемете, че има и вървящи орачки сред Италианките
Коментар
-
дизела създава само усещането , че върви повече заради ранния въртящ момент и понеже физически човека усеща дърпане от малките обороти и си мисли , че тва дърпане ше продължи още повече да ама не... Бензина опъва много по продължително време и по бавно сменя предавките, така че аз съм за бензиновата кола !дизела или бмв 335 дето прави за смях 8 цилиндрови мотори или дизелче за пазара и за ходене на работа, каквито са наще :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар