Я споделете вашето мнение ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Honda Civic 1,4i 90 hp Gaz Injecion vs Fiat Punto 1.1 55 hp
Collapse
X
-
Амии да и аз си мислих, че ще ми направи много голяма точка, но го държах с полвин предница до финала, на 400 метра говоря.Мислих че като бутна 3-та на 83 км/ч щото на 85 км/ч влиза в прекъсвача ще ме земе на 3-та щото няма тая тяга вече ама увии неуспя и до финала си го държах с предница отпред,Хондата е Седан но мисля, че това няма голямо значение.Може да не ми повярвате но нямам клипче или някакви материали, съвсем споннтано стана дръпката и нябяхме се оговаряли даже нещо предварително :DБързай, бавно !
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Може да е бил на бутан,метан или със сакат мотор.А още по-вероятно и шофера да не е опитен.Бързай, бавно !
Коментар
-
Или ти караш най-бързото Пунто 1.1 в света!Или тази хонда е най-умрелите 90 коня!Ако пуснеш такава тема в Хонда форума, колети там ще организират групово изгаряне с ритуал против черна магия за тази хонда. Пуснете се пак, ама този пък виж дали той кара както трябва....ако пак стане същото - хондата да отиде спешно в сервиз!<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Sparco написа:Или ти караш най-бързото Пунто 1.1 в света!Или тази хонда е най-умрелите 90 коня!Ако пуснеш такава тема в Хонда форума, колети там ще организират групово изгаряне с ритуал против черна магия за тази хонда. Пуснете се пак, ама този пък виж дали той кара както трябва....ако пак стане същото - хондата да отиде спешно в сервиз!Бързай, бавно !
Коментар
-
sp0ky_ написа:quintessenz написа:на 3-та прави 120 моя пунталяк 1.1 55 магарета какъв е тоз твоя прекъсвач на 80 не знам таз хонда я пращайте за желязо направо не за сервизПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар