Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic 1,4i 90 hp Gaz Injecion vs Fiat Punto 1.1 55 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това да го видя няма да го повярвам.Колегата по-горе е прав,не в сервиз ами в морга я закарайте тая Хонда.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

fast_ghost написа:
      sp0ky_ написа:
      quintessenz написа:
      на 3-та прави 120 моя пунталяк 1.1 55 магарета какъв е тоз твоя прекъсвач на 80 не знам таз хонда я пращайте за желязо направо не за сервиз
      85 km/h удря прекъсвача на 2-ра бе човек четеш ли к’во пиша,и тогава вклиючвам 3-та.
      мойто ги удряШЕ на 90 ... ама ги удряше...Не мога да го повярвам това, защото съм карал такава хонда и смея да твърдя, че върват доооста повече от 55 коньово пунто
      Еми да човек учидих се и аз, явно има някакъв проблем по хондата.
      Бързай, бавно !

Коментар

sp0ky_ написа:
        Може да не ми повярвате но нямам клипче или някакви материали, съвсем споннтано стана дръпката и нябяхме се оговаряли даже нещо предварително :D
        Аз докато не видя клип няма как да го повярвам товаИли имаш скpита бутилка N2O с 50 коня шот и си трaеш
        Italfan

Коментар

sp0ky_ написа:
          Амии да и аз си мислих, че ще ми направи много голяма точка, но го държах с полвин предница до финала, на 400 метра говоря.Мислих че като бутна 3-та на 83 км/ч щото на 85 км/ч влиза в прекъсвача ще ме земе на 3-та щото няма тая тяга вече ама увии неуспя и до финала си го държах с предница отпред,Хондата е Седан но мисля, че това няма голямо значение.Може да не ми повярвате но нямам клипче или някакви материали, съвсем споннтано стана дръпката и нябяхме се оговаряли даже нещо предварително :D
          Тва и да го видя няма да го повярвам и наистина щеше да е по добре да си потвърдиш твърдението с клипче,явно пича с хондата не може да я кара или работи на 2,3 цилиндъра.
          Brava td100 1999г.
          CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
          http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
          Форд Фокус 1.8 Тдди
          http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945

Коментар

Не мога да се сдържа, да не вкарам и аз една шегичка в тая тема. Моето предположение е, че Хонда-та е карала назад, но понеже са доста грозни, колегата с Пунто-то не е обърнал внимание кое е предница, кое е задница :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Стига бре, аз със Сейчентото 1,1 с вал от пунто 75 си вървя наравно с такава хонда читава на 400м, а чентото е 730 кила..., нещо филмите са големи.
              Fiat Seicento Sporting 1998, Alfa 145 1.6 TS, KIA Sorento 2.5 CRDI
              Alfa 155 Silverstone - ex, Renault 19 GTS - ex, Opel Kadett 1.3 S - ex

Коментар

sp0ky_ написа:
                fast_ghost написа:
                sp0ky_ написа:
                quintessenz написа:
                на 3-та прави 120 моя пунталяк 1.1 55 магарета какъв е тоз твоя прекъсвач на 80 не знам таз хонда я пращайте за желязо направо не за сервиз
                85 km/h удря прекъсвача на 2-ра бе човек четеш ли к’во пиша,и тогава вклиючвам 3-та.
                мойто ги удряШЕ на 90 ... ама ги удряше...Не мога да го повярвам това, защото съм карал такава хонда и смея да твърдя, че върват доооста повече от 55 коньово пунто
                Еми да човек учидих се и аз, явно има някакъв проблем по хондата.
                Може проблема да е в задкормилното устройство
                Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

pastora написа:
                  Стига бре, аз със Сейчентото 1,1 с вал от пунто 75 си вървя наравно с такава хонда читава на 400м, а чентото е 730 кила..., нещо филмите са големи.
                  за какви валове говориш бе колега аз допреди карах такава хонда хеч 90 коня 16v знайш ли че пръска кеца апък тея скорости които ми ги говорите на2-ра-85км/ч,на 3-та 100 и кусур няма значение колко прави и на коя скорост а въпроса е за колко време ше ги направи може да пишем във фият форум ама хайде пък да не се лъжем ако мен ме беше дръпнало фиатче 1.1 мотор-спирам вадя си цд-то и я паляяяяяяяя!п.п.няма как да стане тоя фокус със дръпката колега!
                  STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

dqvola6669 написа:
                    pastora написа:
                    за какви валове говориш бе колега аз допреди карах такава хонда хеч 90 коня 16v знайш ли че пръска кеца апък тея скорости които ми ги говорите на2-ра-85км/ч,на 3-та 100 и кусур няма значение колко прави и на коя скорост а въпроса е за колко време ше ги направи може да пишем във фият форум ама хайде пък да не се лъжем ако мен ме беше дръпнало фиатче 1.1 мотор-спирам вадя си цд-то и я паляяяяяяяя!п.п.няма как да стане тоя фокус със дръпката колега!
                    Колегата е прав,силно се съмнявам за това 1.1,та аз едвам бия с половин кола такава хонда,която е с филтър и интейк,а моето браво има някое друго подобрение.
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Приятели, тез автомобили са създадени майките Ви да ходят до гастронома с тях и да Ви пазаруват от там прясно мляко, боза и бисквитки Не ги ползвайте за такива раоти тез колички, за да не стоите без боза и бисквитки дет са вика
                      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Е то в крайна сметка като си помислим хондата със сигурност е по-тежичка от пунтото а мощността е 1.6 пъти по-голяма, но може и да може, не е толкова голяма разликата все пак, на газ може и толкова да върви хондата.
                        FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                        FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

slav4o_vt написа:
                          Е то в крайна сметка като си помислим хондата със сигурност е по-тежичка от пунтото а мощността е 1.6 пъти по-голяма, но може и да може, не е толкова голяма разликата все пак, на газ може и толкова да върви хондата.
                          Все по-рядко пиша тук ,ама чета ,че да се забавлявам... Това в кръга на шегата...Моето мнение че ако една газ сваляше повече от 4.5 секунди ускорението до 100 км./ч. ,аз си хвърлям другата кола...Защото ускорението на Хондата и на Пунтото се различава с приблизително толкова...А 4.5 секунди са си доста ,както и да го гледаш...Така че или тая Хонда е яко спряла или шофьора не знае какво прави...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

dqvola6669 написа:
                            pastora написа:
                            Не виждам смисъл да споря и да говоря глупости, споделям реален резултат. Естествено, че знам как вървят въпросните хонди. Резултата е точно такъв до 400-те метра с въпросната стокова хонда. Ако не вярваш - вади я на старта или си я пали без ЦД-то. Пък може да е по-читава твоята и да ми даде бинокъл или снимка от космоса. Скоро ще се замеря пак с такава и ще има видео, какъвто и да е резултата.
                            Fiat Seicento Sporting 1998, Alfa 145 1.6 TS, KIA Sorento 2.5 CRDI
                            Alfa 155 Silverstone - ex, Renault 19 GTS - ex, Opel Kadett 1.3 S - ex

Коментар

pastora написа:
                              dqvola6669 написа:
                              pastora написа:
                              Не виждам смисъл да споря и да говоря глупости, споделям реален резултат. Естествено, че знам как вървят въпросните хонди. Резултата е точно такъв до 400-те метра с въпросната стокова хонда. Ако не вярваш - вади я на старта или си я пали без ЦД-то. Пък може да е по-читава твоята и да ми даде бинокъл или снимка от космоса. Скоро ще се замеря пак с такава и ще има видео, какъвто и да е резултата.
                              аз нямам вече карам фиатка ама немога да кажа че хондите сая маршляци квото и да си говорим
                              STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

Баси,поредната тема за супер "вървящи" коли То че фиатче 1.1 не е кой знае колко вървящо,ама да се приписва вървежност на хонда с 1.4 мотор си е безочливост.Тоя мотор си е толкова спрял че не виждам какво толкова го обсъждате
                                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Working...
                                X