Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BMW E36 325i търси нещо за сверка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BMW E36 325i търси нещо за сверка

BMW E36 325i Компакт, търси Пунтовци за сверка а може и не само ако има нещо в този клас да пишат и да правиме сверка
    Punto 1.4 GT 94г.

ма ти сериозно ли искаш пунтовци ???заставаш на четата , ама преди това 2 ра да си си оправил и едно бинокъчле ще ти дам
    Power Under Pressure

Коментар

Имам приятел дето 4.4 осмак до 150 го държи с Пунто 1.4 ГТ и след това му се разделечав вече па 325 да не говориме момчето кара бордо Пунто, казва се Дани и е от скоро във сектата !
      leave something of the happiness you bring

Коментар

Аз му го дадох няколко пъти, тои не и не. Наистина БМВ-то се представи доста добре.

Коментар

:D тръгнал с 325 да се мери п**ката... те Осмаците им слаби имат много сила но са тромави откъм обороти нали бях и аз там дето си говорихме сума време видях как припада до 150 не му се вярва, ти ще ходиш ли скоро към Бояна бе брато

Коментар

Аз му го дадох няколко пъти, тои не и не. Наистина БМВ-то се представи доста добре.
            Ти ли си момчето дето държиш 4,4, какво си дал точно че не се сещам когато в БМВ бяхме 3 така ли? Или когато тръгна на 2 клаксон? А я кажи какво се случва когато се тръгва нормално??? Нещо T25 издъхваГлупости не ми се слушат, искам просто да се замеря с още Пунтота до сега само едно ми излиза на 4 с една кола и това беше снощи Пунтото е червено и е със СО рег.. и това е изключвам това на Орлин защото неговото върви и е доста над мойте коне а й в крайна сметка е с турбо.
            Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

За да приключим темата ,другият път правим три старта от светофар ,от първа и се решава проблема,та да няма приказки от рода, ти тръгна на втори клаксон аз тръгнах след теб и т.н..И другото което е колата още не е настроена 2 ти ти казах.Поздрави

Коментар

а кога ще е другия път колега искам да присъствам когато е настроена колата да снимам

Коментар

daniel87 написа:
                  За да приключим темата ,другият път правим три старта от светофар ,от първа и се решава проблема,та да няма приказки от рода, ти тръгна на втори клаксон аз тръгнах след теб и т.н..И другото което е колата още не е настроена 2 ти ти казах.Поздрави
                  демек раздаваш гас на ненастроено пунто ... Леле ти си смел
                  Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                    daniel87 написа:
                    демек раздаваш гас на ненастроено пунто ... Леле ти си смел
                    Чак пък да раздавам газ.Подавам му по малко в рамките на нормалното. За това искам и кафенце да направим, да обсъдим някои работи за подаването на газ.

Коментар

Така съм съгласен като го настройте звънни да се пуснеме, и все пак ако има други Пунтовци им се кара да свиркат :D
                      Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

утре вечер на чертата
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          утре вечер на чертата
                          Я да земете да го документирате,че да добием представа,аджеба,колко е вървежно това БМВ.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

е то го има документирано в алфа форума дето се събираме
                            Power Under Pressure

Коментар

Бе факт е,че 25-цата кърти,доказано няколко пъти!А и Орлин е прав има го документирано в Алфа форума!

Коментар

Working...
                              X