Браво,твърдо залагах на форда ама уви.Радвам се,че японския Форд е припаднал от любимата марка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 1.8 16v VS. Ford Probe 2.2 12v turbo
Collapse
X
-
Sparco написа:sUkI написа:Sparco написа:S.W.A.T. написа:Браво
Got nos?
Коментар
-
Еми ако искаш идната събота елате с момчето.Ако си навит ще ти пиша Л.С. за мястото и часа.Мен пак ме предизвика Форд-а :D Тоя път цитирам:"... от черта до черта, без измислени финиши и управдания за пускане на газта (то аз пуснах газта на 170, едва ли ги вдигам преди 400 метра :D и не съм се оправдавал за нищо, победих го видно 2 пъти) :D Малко тъпо ми стана, дано това му изказване в fb (ужас, направо безумие) да не е по мой адрес а и имаше и друг участник в гонките с него, които доста тъпо се държа.Та ще има втора част идната събота.Дано да не си развалим приятелските отношения с момчето, заради тия истории.Винаги има по-бърз, днес си ти, утре е друг!И за да има прогнози и този път.Модовете по Форд-а предполагам, че ще са:без катализатор и някое друго гърне и с 100 октана.<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Браво! Ако минавам към Бургаско задържително ще пиша.С Типо до сега не съм се пускал никога.С Купе с 2.0 16v - да, но знам,че Типото върви доста повече.Иначе аз много харесвам Купета 2.0 20в ,но в 155 коня вариант.Не вървят много, защото са 1300 кила, но пък звука на петака е незаменим.И най-вече - конверсията в 2.0 20v turbo е доста по-постижима А с моята история с Форд-а. Всичко е точно.Изгладихме нещата.Ще се пуснем в най-скоро време.А фордчето сега върви май по-добре.Ще има пак емоции<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Sparco написа:Браво! Ако минавам към Бургаско задържително ще пиша.С Типо до сега не съм се пускал никога.С Купе с 2.0 16v - да, но знам,че Типото върви доста повече.Иначе аз много харесвам Купета 2.0 20в ,но в 155 коня вариант.Не вървят много, защото са 1300 кила, но пък звука на петака е незаменим.И най-вече - конверсията в 2.0 20v turbo е доста по-постижима А с моята история с Форд-а. Всичко е точно.Изгладихме нещата.Ще се пуснем в най-скоро време.А фордчето сега върви май по-добре.Ще има пак емоцииBrava td100 1999г.
CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
Форд Фокус 1.8 Тдди
http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар