Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe 1.8 16v VS. Ford Probe 2.2 12v turbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво,твърдо залагах на форда ама уви.Радвам се,че японския Форд е припаднал от любимата марка.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Sparco написа:
      sUkI написа:
      Sparco написа:
      S.W.A.T. написа:
      Браво
      Мерси. И някои от Пловдивски окръг ако е в тоя клас и иска да се замери, да пише.
      С бившото ми ХГТ,искаш ли
      Да ми обърне огледалата ли НЕеее ама ще разпитам тук с някоя друга кола да го пуснем.
      Той още неможе да го кара

Got nos?

Коментар

Еми ако искаш идната събота елате с момчето.Ако си навит ще ти пиша Л.С. за мястото и часа.Мен пак ме предизвика Форд-а :D Тоя път цитирам:"... от черта до черта, без измислени финиши и управдания за пускане на газта (то аз пуснах газта на 170, едва ли ги вдигам преди 400 метра :D и не съм се оправдавал за нищо, победих го видно 2 пъти) :D Малко тъпо ми стана, дано това му изказване в fb (ужас, направо безумие) да не е по мой адрес а и имаше и друг участник в гонките с него, които доста тъпо се държа.Та ще има втора част идната събота.Дано да не си развалим приятелските отношения с момчето, заради тия истории.Винаги има по-бърз, днес си ти, утре е друг!И за да има прогнози и този път.Модовете по Форд-а предполагам, че ще са:без катализатор и някое друго гърне и с 100 октана.
        <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
        Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

пак ще падне ...
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Да се похваля аковах едно купе 2.0 20в нов внос със транзитките още 147 с чипс, според собственика/не знам дали е вярно/
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Браво! Ако минавам към Бургаско задържително ще пиша.С Типо до сега не съм се пускал никога.С Купе с 2.0 16v - да, но знам,че Типото върви доста повече.Иначе аз много харесвам Купета 2.0 20в ,но в 155 коня вариант.Не вървят много, защото са 1300 кила, но пък звука на петака е незаменим.И най-вече - конверсията в 2.0 20v turbo е доста по-постижима А с моята история с Форд-а. Всичко е точно.Изгладихме нещата.Ще се пуснем в най-скоро време.А фордчето сега върви май по-добре.Ще има пак емоции
              <<KARKELANOV>>

Коментар

Ако си мислиш, че типото е много по-леко то се лъжеш 1200кг с шибедах без клима без ел стъкла и без централно без музика в багажника и абс за визия...
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Sparco написа:
                  Браво! Ако минавам към Бургаско задържително ще пиша.С Типо до сега не съм се пускал никога.С Купе с 2.0 16v - да, но знам,че Типото върви доста повече.Иначе аз много харесвам Купета 2.0 20в ,но в 155 коня вариант.Не вървят много, защото са 1300 кила, но пък звука на петака е незаменим.И най-вече - конверсията в 2.0 20v turbo е доста по-постижима А с моята история с Форд-а. Всичко е точно.Изгладихме нещата.Ще се пуснем в най-скоро време.А фордчето сега върви май по-добре.Ще има пак емоции
                  Би било хубаво този път да снимате гонката !
                  Brava td100 1999г.
                  CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
                  http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
                  Форд Фокус 1.8 Тдди
                  http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945

Коментар

про Б и Голф 3ка немогат да опънат :Д :Д :Д :D
                    мойта баба Яга
                    (_-_)______////_______(_х_)
                    http://vbox7.com/play:9363206a

Коментар

Ще я снимаме, нямате грижи!Иначе има качена във vbox7 гонката на този форд с една астра 1.8 ГСИ от същата вечер.Както приключва клипа с астрата, така е и с Купето.
                      <<KARKELANOV>>

Коментар

Working...
                      X