Еми ако искаш идната събота елате с момчето.Ако си навит ще ти пиша Л.С. за мястото и часа.Мен пак ме предизвика Форд-а :D Тоя път цитирам:"... от черта до черта, без измислени финиши и управдания за пускане на газта (то аз пуснах газта на 170, едва ли ги вдигам преди 400 метра :D и не съм се оправдавал за нищо, победих го видно 2 пъти) :D Малко тъпо ми стана, дано това му изказване в fb (ужас, направо безумие) да не е по мой адрес а и имаше и друг участник в гонките с него, които доста тъпо се държа.Та ще има втора част идната събота.Дано да не си развалим приятелските отношения с момчето, заради тия истории.Винаги има по-бърз, днес си ти, утре е друг!И за да има прогнози и този път.Модовете по Форд-а предполагам, че ще са:без катализатор и някое друго гърне и с 100 октана.
<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Браво! Ако минавам към Бургаско задържително ще пиша.С Типо до сега не съм се пускал никога.С Купе с 2.0 16v - да, но знам,че Типото върви доста повече.Иначе аз много харесвам Купета 2.0 20в ,но в 155 коня вариант.Не вървят много, защото са 1300 кила, но пък звука на петака е незаменим.И най-вече - конверсията в 2.0 20v turbo е доста по-постижима А с моята история с Форд-а. Всичко е точно.Изгладихме нещата.Ще се пуснем в най-скоро време.А фордчето сега върви май по-добре.Ще има пак емоции
<<KARKELANOV>>
Браво! Ако минавам към Бургаско задържително ще пиша.С Типо до сега не съм се пускал никога.С Купе с 2.0 16v - да, но знам,че Типото върви доста повече.Иначе аз много харесвам Купета 2.0 20в ,но в 155 коня вариант.Не вървят много, защото са 1300 кила, но пък звука на петака е незаменим.И най-вече - конверсията в 2.0 20v turbo е доста по-постижима А с моята история с Форд-а. Всичко е точно.Изгладихме нещата.Ще се пуснем в най-скоро време.А фордчето сега върви май по-добре.Ще има пак емоции
Ще я снимаме, нямате грижи!Иначе има качена във vbox7 гонката на този форд с една астра 1.8 ГСИ от същата вечер.Както приключва клипа с астрата, така е и с Купето.
<<KARKELANOV>>
Коментар