Алфата е мерена 280к.с на мотора(диното в Пловдив).Също така имаше старт между СТОК(май не беше баш сток де)Пунто 1.4 Турбо и Алфа Ромео 1.8 т-спарк+++.Имам клип само от замерването на турбо бегачките.Давайте предположения и мнения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto Turbo 1.4 200hp+++ vs Alfa Romeo 1.7 boxterTurbo
Collapse
X
-
Tie написа:Еее не с лошото колега не е зле да кажеш също и дали боксера е олекотяван или не? Аз лично съм пристрастен и залагам на Уно-то, а за ГТ-то с 1.8-цата ако ГТ-то не се е окопало на старта или починало би следвало да е отпред но не с много!
Коментар
-
Tie написа:Еее не с лошото колега не е зле да кажеш също и дали боксера е олекотяван или не? Аз лично съм пристрастен и залагам на Уно-то, а за ГТ-то с 1.8-цата ако ГТ-то не се е окопало на старта или починало би следвало да е отпред но не с много!
Коментар
-
abart_ написа:УНО турбо, или става дума за на Орлин ПУНТОТО срещу дригата инъче предполагам "стоковото" пунто на Чистача е взело "легенд килъра" на Васил Петров,или пък може и да бъркам....
Коментар
-
abart_ написа:добре де, като гледам данни на това пунто сток му дават 15.7-15.9 на различните места.......това ме навежда на мисълта,че на колегата Пуното е по-зле от сток в момента щом пада с 2-3 коли от 15.8 секундна алфа
Коментар
-
Bimero написа:abart_ написа:добре де, като гледам данни на това пунто сток му дават 15.7-15.9 на различните места.......това ме навежда на мисълта,че на колегата Пуното е по-зле от сток в момента щом пада с 2-3 коли от 15.8 секундна алфаItalfan
Коментар
-
abart_ написа:WhitePower написа:кви 14Power Under Pressure
Коментар
-
Bimero написа:Ето и клипа:http://vbox7.com/play:cdaf0e636d нечовешки се е получило поне на звук!Камерата си е камера!Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар