Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto Turbo 1.4 200hp+++ vs Alfa Romeo 1.7 boxterTurbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Iv4o написа:
    Bimero написа:
    Ето и клипа:http://vbox7.com/play:cdaf0e636d нечовешки се е получило поне на звук!Камерата си е камера!
    Мислех, че това на клипа са стоковите GT и Алфа, за които говорите и ми стана странно как прелитат на 500-600 метра след светофара на Горубляне (предполагам начална точка) с 200+ км/ч После чак се загледах, че става дума за Пунтото на Орлин. Сериозна машина си е..
    Вървят си колите и това е хихихихи!

Коментар

точносъм върнал педалапред тебе изатова изсъсквам пред камерата
      Power Under Pressure

Коментар

Гледам, че ми ръбате старта с алфата... Слаб старт после квото станало станало Емоциите бяха супер от събието, другата година повече!
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

[Виж аз никога не гледам да тръгна с лошо!Пускам тема и то с участието на кола с вашата марка и то напомпана и никакъв интерес братко.....................обаче стане ли въпрос за 1.6 Браво ела да гледаш .........!Боксера не е олекотяван и двете коли бяха със салон.За 1.8-цата не се заблуждавайте,това е колата която се пуска с на 2000 20v Turbo Мареата и с на S.W.A.T Типото:http://www.youtube.com/user/quadrifo...?v=JIgf3LBm3oU това е за сравнемие,че и двете коли падад и то сериозно от 1.8-цата т-спарк.[/quote]Ама ти им се впечатляваш ли на повечето потребители?И аз се зачудих кое ли ще е това Уно, но знае ли човек!? Сетих се за оранжевото което се моташе по Бояна, но винаги съм го виждал на летящи (позасилва се се), но никога с/у реален протвиник и в действие...Направо трябваше да си кажеш Орлин с Дригата и след това Васко с на Чистача гт-то, а и Орлин ти е казал по-горе колко малко му трябва на ГТ-то да се съживи Евала за стартовете и ме е яд че не мога да идвам през седмицата

Коментар

вчера понеже пак бяхме на линия , се оказа че заводското Гт бие синята , после са се пускали , когато мене ме е нямало , а и вчера пак и Гт то бие алфата
            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
              вчера понеже пак бяхме на линия , се оказа че заводското Гт бие синята , после са се пускали , когато мене ме е нямало , а и вчера пак и Гт то бие алфата
              Хахахахаха и сега на Васил хляб не му се яде хихихиии!

Коментар

Tie написа:
                И аз се зачудих кое ли ще е това Уно, но знае ли човек!? Сетих се за оранжевото което се моташе по Бояна, но винаги съм го виждал на летящи (позасилва се се), но никога с/у реален протвиник и в действие...
                На оранжевото единя собственик го познавам, се ми обяснява колко върви, дино графики на 200+коня, за тея 2 години откакто се прави да се е гонило 10пъти и така и не съм го видял в действие, се нещо се донастройва и се сменя по него ...
                Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                Fiat Tipo 1991 - ex
                Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

То май по 1 време го караше този високия Нед от Бай-Брадър май или се бъркам? По нета има няколко клипчета с колата на летящи и се понабира, на Бояна съм го виждал да прави само летящи и то сам, а и 1 път там го дразних с Доги-то и очаквано крив си ме направи

Коментар

abart_ написа:
                    WhitePower написа:
                    кви 14
                    това пък къде го видя както и да е,не съм си мислел,че стоково ГТ е толкова зле
                    колега аз лично ще ти подаря мойто ГТ ако ми покажеш фул сток пунто което на професионална техника слиза под 16,216,3.Колицата има един чудесен обърбууст който създава илюзията за мега турбо гига вървяща кола.аз с чип влизам в 15ки, а за 14ки дори не мога да си помисля.И за да не кажеш че съм голословен прилагам материал http://www.youtube.com/watch?v=9MRq69xTwwY

Коментар

изкефих се яко на клипа на Oрлин :D
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                        abart_ написа:
                        WhitePower написа:
                        кви 14
                        това пък къде го видя както и да е,не съм си мислел,че стоково ГТ е толкова зле
                        колега аз лично ще ти подаря мойто ГТ ако ми покажеш фул сток пунто което на професионална техника слиза под 16,216,3.Колицата има един чудесен обърбууст който създава илюзията за мега турбо гига вървяща кола.аз с чип влизам в 15ки, а за 14ки дори не мога да си помисля.И за да не кажеш че съм голословен прилагам материал http://www.youtube.com/watch?v=9MRq69xTwwY
                        ааа мерси колега,но един италянски кошник ми стига Орлин попита кви 14-ки и аз се учудих,като въобще не съм цитирал такова време, а споменах някакви заводски данни в които му дават 15.9 не ми се влиза в безкрайни обяснения и т.н .....просто се учудих как стоково пунто припада от 1.8 Т.С ,но после пък разбрах че нещата са си дошли на мястото
                        Italfan

Коментар

Working...
                        X