DJ_STIVAN написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ ОТ СИЧКОТО РАЦЕР ТУК ЩЕ УЧАСТВА НА ДРАГ НА ФЕСТА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами тук вечече мисля,че Ици се бърка. С цялото ми уважение към него... в англия има поне дузина коли с стандартна турбина и с 270 коня. Ако невяраш, мога да се поразровя и да ти пусна линкове. Само незнам закво спорим толкова... дори и така да е( в което съм сигорен,че не е ) пак незнаех,че 20 коня са кой знае къв ъпгрейд на турботоAlfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
DJ_STIVAN написа:Ами тук вечече мисля,че Ици се бърка. С цялото ми уважение към него... в англия има поне дузина коли с стандартна турбина и с 270 коня. Ако невяраш, мога да се поразровя и да ти пусна линкове. Само незнам закво спорим толкова... дори и така да е( в което съм сигорен,че не е ) пак незнаех,че 20 коня са кой знае къв ъпгрейд на турбото'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Бат Романе, Синята Мареа е минало за мен! Тя отдавна е с нов собственик. Пък тез математики за пореден път ти пиша стига си ги правил тоз+тоз равно на Х, третия +петия равно на У, аз+нам си кого равно на .... бия го Мноу, кат ти стискаше да беше дошъл в Сливен щеше да видиш къде точно си в миманса .... DJ STIVAN,Ици, Ванката, Боби, ХХХ бяхме заедно през целия ден и знаиш ли че DJ-я пита още докато се видим дали ще идваш точно ти, щото нещо си посягал на сверка и с него /доколкото разбрах/..... Видя ли му времето от клиповете? Дали щеше да е нтересна гонка между двамата Ви Ако беше дошъл щеше да се пробваме и с Мареата щото тъй кат гледам ти освен с мойта Марейка с друго шанс неаш.... За на Бончо Купето не мога да говоря, отказал съм се на чужди м..ди кръщене да чакам, той ще прочете тука и ако реши щи обърне внимание.....Аз мога само да кажа, че ти е висока топка това Купе и ш"са излагаш.....Ако искаш фани са и с него на такъв бас, като с абарта, поне още една почерпка, чи кяриш И по принцип темата беше да се преброим кой от тоз раздел ще дойде на официално мероприятие, а не колко е тарикат Бат Роман и колко мноу му въри колата То уравнения пак смятахме, то работи..... докато си дойдем на думата, че ти е много бърза Алфата....Живот и здраве на следващото официално мероприятие аз ще опитам да съм готов и да съм там с моя кола, която ще бъде подготвена да ти тури например 5 колиТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Бат Романе, Синята Мареа е минало за мен! Тя отдавна е с нов собственик. Пък тез математики за пореден път ти пиша стига си ги правил тоз+тоз равно на Х, третия +петия равно на У, аз+нам си кого равно на .... бия го Мноу, кат ти стискаше да беше дошъл в Сливен щеше да видиш къде точно си в миманса .... DJ STIVAN,Ици, Ванката, Боби, ХХХ бяхме заедно през целия ден и знаиш ли че DJ-я пита още докато се видим дали ще идваш точно ти, щото нещо си посягал на сверка и с него /доколкото разбрах/..... Видя ли му времето от клиповете? Дали щеше да е нтересна гонка между двамата Ви Ако беше дошъл щеше да се пробваме и с Мареата щото тъй кат гледам ти освен с мойта Марейка с друго шанс неаш.... За на Бончо Купето не мога да говоря, отказал съм се на чужди м..ди кръщене да чакам, той ще прочете тука и ако реши щи обърне внимание.....Аз мога само да кажа, че ти е висока топка това Купе и ш"са излагаш.....Ако искаш фани са и с него на такъв бас, като с абарта, поне още една почерпка, чи кяриш И по принцип темата беше да се преброим кой от тоз раздел ще дойде на официално мероприятие, а не колко е тарикат Бат Роман и колко мноу му въри колата То уравнения пак смятахме, то работи..... докато си дойдем на думата, че ти е много бърза Алфата....Живот и здраве на следващото официално мероприятие аз ще опитам да съм готов и да съм там с моя кола, която ще бъде подготвена да ти тури например 5 коли'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM