той разбирачев направил една кола там корабът майка и се кефи като дете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ ОТ СИЧКОТО РАЦЕР ТУК ЩЕ УЧАСТВА НА ДРАГ НА ФЕСТА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bravo 1.9 JTD написа:той разбирачев направил една кола там корабът майка и се кефи като детеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Е па от сичкото рацер тук днес на линия беъме аз, SWAT и ИЦИ! За сведение на бат Роман /най- голямото рацер тук/ днес атмосверната ми евридейна Мариа слезе в петнайските 15,98 ма я пилотираши Ици що е 65 кг.по-лек от мен Бат Романе, ти ся колко време праиш? Викаш и ти си в петнайските ма не е ясно точно къде Щот ей - аз знам, с мен и при 30 градуса температура на въздуха дадох 16,01 /най-доброто ми време/ При 20 градуса температура на въздуха и с пилот Ици колата даде 15,98 ...... Тя малко чудна работа - 2000 атмосверка сток /ако изключим генерацията/ и 2,4 дизел - с голяма турбина, надута, ремап, генерация, челни кулери ...... и двете да са в петнайските ..... Ама то пък верно техниката не беше професионална може нещо грешка да е Иначе щот си ми забранил - скришом от всички, сгушен в колата дялнах 10-на кебапчета .... Ама то тъй ! В тоз живот всичко хубаво е или забранено, или аморално или от него са пълнее! :D Пък на следващия драг дей, итал фест или нещо от сорта щи дам възможността да се свериш с новата ми играчка /щом толкоз искаш да си причиняваш болка/ ..... сега си ми висока топка с тез 210 коня и нам колко NM :D Иначе по-предпазливо го давай с турбо-бензините, Бат Романе! Ей днес например, един наш общ познат DJ STIVAN със само ремапнато Купе 20 ВТ слезе в 13 ките ..... Ти верно от опит знаш че 20ВТ-то е сериозна работа, ама и 16 ВТ не лъже вервай ми Междувременно /това съвсем сериозно/ последното ти време измерено въобще с няква техника какво е?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Е па от сичкото рацер тук днес на линия беъме аз, SWAT и ИЦИ! За сведение на бат Роман /най- голямото рацер тук/ днес атмосверната ми евридейна Мариа слезе в петнайските 15,98 ма я пилотираши Ици що е 65 кг.по-лек от мен Бат Романе, ти ся колко време праиш? Викаш и ти си в петнайските ма не е ясно точно къде Щот ей - аз знам, с мен и при 30 градуса температура на въздуха дадох 16,01 /най-доброто ми време/ При 20 градуса температура на въздуха и с пилот Ици колата даде 15,98 ...... Тя малко чудна работа - 2000 атмосверка сток /ако изключим генерацията/ и 2,4 дизел - с голяма турбина, надута, ремап, генерация, челни кулери ...... и двете да са в петнайските ..... Ама то пък верно техниката не беше професионална може нещо грешка да е Иначе щот си ми забранил - скришом от всички, сгушен в колата дялнах 10-на кебапчета .... Ама то тъй ! В тоз живот всичко хубаво е или забранено, или аморално или от него са пълнее! :D Пък на следващия драг дей, итал фест или нещо от сорта щи дам възможността да се свериш с новата ми играчка /щом толкоз искаш да си причиняваш болка/ ..... сега си ми висока топка с тез 210 коня и нам колко NM :D Иначе по-предпазливо го давай с турбо-бензините, Бат Романе! Ей днес например, един наш общ познат DJ STIVAN със само ремапнато Купе 20 ВТ слезе в 13 ките ..... Ти верно от опит знаш че 20ВТ-то е сериозна работа, ама и 16 ВТ не лъже вервай ми Междувременно /това съвсем сериозно/ последното ти време измерено въобще с няква техника какво е?'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Е па от сичкото рацер тук днес на линия беъме аз, SWAT и ИЦИ! ....Пък на следващия драг дей, итал фест или нещо от сорта щи дам възможността да се свериш с новата ми играчка /щом толкоз искаш да си причиняваш болка/ ..... сега си ми висока топка с тез 210 коня и нам колко NM :D Иначе по-предпазливо го давай с турбо-бензините, Бат Романе! Ей днес например, един наш общ познат DJ STIVAN със само ремапнато Купе 20 ВТ слезе в 13 ките ..... Ти верно от опит знаш че 20ВТ-то е сериозна работа, ама и 16 ВТ не лъже вервай ми Междувременно /това съвсем сериозно/ последното ти време измерено въобще с няква техника какво е?Italfan
Коментар
-
Малко видео от тренировките. Не успях да дочкам същинската част. Мноо тромава организация.http://vbox7.com/play:06ad2cdc0b
Коментар
-
С Типото пробвахме два пъти. Аз първия път проспах старта и тръгнах след него и колкото от началото толкоз и до края. На втория старт - кантар, кат закачени ...... Колега, трите Х-са беше там с една от най-бързите коли, ма той не участва в тоз тука веселия /дан казвам комичен/ раздел - за това не го споменавам.... Е неам "вчепетления" от 8ВТ, ама щом е дало урок на Бат Роман на колата - толкоз мноу бърза... значи яко бега и то QV-та имаше две ма мноу насъскани едното дало 170 коня на колелетата на дино, било с най-големите котешки валове и т.н. Другото синьо и то беше с некви остри настройки, плете на тихи обороти и т.н. Беа май некъде из високите 14-ки или ниски 15 - не знам точно, а бе очень вперед от мене. Бат Романе, ти ся от новия ми проект се метна на Марийката..... Нали нещо на Боби купето, мойта Ку 4- ка ти бяха "на дневен ред" тъй да се каже..... пък саа Мареата. Спомените от 20ВТ - са ти неприятни то ясно, ама кви са тез сравнения ?!?! С 1,9 ЖТД по твое и на Радо настояване пробвахме на Феста в Габрово - НА ДЪЖД Ся, който има представа от поведението на понадута 2.0 турбо-бензинка, само на преден мост може да прецени колко реален е старт от място с такава кола в дъжд....Ти е нормално да не можеш да ги прецениш нещата - не ти се сърдя ...... Сега за туй играчката е с подходящо задвижване, че да може, ако се случи и сняг да вали на някой фест, драг дей и т.н. те такиви юнаци кът теб да неа с кво да спекулират :D За времената си нищо не каза питам те съвсем добронамерено!И дизеляците направиха наистина интересно състезание можеш само да съжаляваш, че не участва!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Princo написа:Bravo 1.9 JTD написа:той разбирачев направил една кола там корабът майка и се кефи като детеТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Е неам "вчепетления" от 8ВТ, ама щом е дало урок на Бат Роман на колата - толкоз мноу бърза... значи яко бега и то QV-та имаше две ма мноу насъскани едното дало 170 коня на колелетата на дино, било с най-големите котешки валове и т.н. Другото синьо и то беше с некви остри настройки, плете на тихи обороти и т.н. Беа май некъде из високите 14-ки или ниски 15 - не знам точно, а бе очень вперед от мене. Бат Романе, ти ся от новия ми проект се метна на Марийката..... Нали нещо на Боби купето, мойта Ку 4- ка ти бяха "на дневен ред" тъй да се каже..... пък саа Мареата. Спомените от 20ВТ - са ти неприятни то ясно, ама кви са тез сравнения ?!?! С 1,9 ЖТД по твое и на Радо настояване пробвахме на Феста в Габрово - НА ДЪЖД Ся, който има представа от поведението на понадута 2.0 турбо-бензинка, само на преден мост може да прецени колко реален е старт от място с такава кола в дъжд....Ти е нормално да не можеш да ги прецениш нещата - не ти се сърдя ...... Сега за туй играчката е с подходящо задвижване, че да може, ако се случи и сняг да вали на някой фест, драг дей и т.н. те такиви юнаци кът теб да неа с кво да спекулират :D За времената си нищо не каза питам те съвсем добронамерено!И дизеляците направиха наистина интересно състезание можеш само да съжаляваш, че не участва!'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM