[quote="RomanПо темата: НИки ами пунтото може ли да набие стокова 320-ка Е46?[/quote]Ша го смачка,само сликовете да сложи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa 166 2.0t-spark 155hp vs Fiat Punto 1.2 16v 86hp
Collapse
X
-
Roman написа:nedialk00 написа:аз виждам и двама празноглавнци дано поне не убиете някой невинен човек, защото рано или късно късмета изневерява и някъде няма да можете да спрете на време, ходете се дърпайте извънграда...
Коментар
-
[quote=sUkI]"RomanПо темата: НИки ами пунтото може ли да набие стокова 320-ка Е46?[/quote написа:Ша го смачка,само сликовете да сложи
Коментар
-
nedialk00 написа:аз виждам и двама празноглавнци дано поне не убиете някой невинен човек, защото рано или късно късмета изневерява и някъде няма да можете да спрете на време, ходете се дърпайте извънграда...
Коментар
-
nedialk00
неискам да обиждам никой, но се замисляйте за това което се случва.. белята бързо става, всеки си казва на мен няма да се случи, и аз правя понякога такива неща, но в градски условия и особено в град като софия,варна,пловдив,бургас и т.н просто не е никак препоръчително я някое хлапе ще се появи, я някой ще те засече.. и какво заради едната гонка, големи проблеми, пък недай си боже да има и загинали хора, всеки си знае за себе си де иначе успех, късмет и безинциденти гонки пожелавам
Коментар
-
Roman написа:A oтносно това, че карат бързо в града - нека сами си носят кръста, имат глави на раменете си.
Коментар
-
nedialk00
+1 към горното мнение, нямам нищо против гонките и премерването на силите, но нека се прави на места където е максимално безопасно за останалите
Коментар
-
Не съм фен на драга, но не обвинявам тия дето го практикуват, Русе не е много малък град, и от клиповете дето съм гледал го правят на места дето са две платна, пешеходците нямат място, и е доста съобразено с тва което се прави......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
vsd написа:Roman написа:A oтносно това, че карат бързо в града - нека сами си носят кръста, имат глави на раменете си.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM