Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат браво 1.9жтд с чип срещу ауди а6 2.7тди сток на 400м

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nsn,човека с Аудито знаеше ли че се дърпате??
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Возил съм се в такова 8-ца с тоя мотор и ако си го бил с jtd-то значи колата ти е доста добра.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

аре стига ве тея немци са толкова тромави че няма накаде.бягат да ако са от 4 литра нагоре и 300 коня на горе с четири ауспуха иначе са пълни сапунерки според мен.първо че са много тежки,после много кубици,и накрая малко коне предимството е че могат да държат постоянна голяма скорост ама на къси отсечки са куци тва е
        fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Успех!
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

колко ли ,,немци,,си карал?май 0
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Няма значение това.защо изобщо сравняваме клас-с с лимозина!!!и в краина сметка кой би и с колко не разбрах?
              fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Колега и на мен ми стана интересно... Има ли клип на тази дръпка?Защото лично аз съм карал такова А6 2.7ТДИ около 10 000км и знам за какво вървене става въпрос...Бясна машина...Какво се е случило с твоето Браво, че го биеш?

Коментар

бясна но след 150 до тогава е като куц кон клип няма но ако можеш пак да го покараш пиши да дойда да ги пуснем и снимай та да пуснеш и клип та да спрът споровете
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

пусни едно клипче тогава с ускорение 0-150 да те видим.аз ще ти пусна с бмв-330д/авт/-почти същите характеристики като на аудито,за да видиш колко е ,,тромаво,,
                    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

хм... ЕС класата на сватбата ми беше 3.2цди , двеста и незнам си колко коня (235 ако се не лъжа) , и въпреки, че си е 2 тона кола си ударих главата в подглавника.Та ми се струва малко нереално бравока да земе олимпиеца...

Коментар

ама пък като му гледам ускорението в ютуб... малко е на кантар като че ли работата...

Коментар

те вървят бравотата ама разбирачите от тука не могат да карат дизел и незнаят как става работата
                          leave something of the happiness you bring

Коментар

колега bumar какво означава почти същите разликата от 0 до 100 колко е защото бмв-то вече е сериозна кола и най малко с 300кг по леко от ауди-то и 330д с кой мотор гледаш ти
                            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                              те вървят бравотата ама разбирачите от тука не могат да карат дизел и незнаят как става работата
                              Tи, че си голям шофьор всички разбрахме, ами кажи с ЕГР-а кво направи, че той спъва колата с 10к.с. и 30Нм
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo, вместо да му задаваш такива сложни въпроси , се научи как да си караш дизела, че да разбереш как стават работите :D
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X