Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат браво 1.9жтд с чип срещу ауди а6 2.7тди сток на 400м

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може аудито да му го няма дебитомера или да е пил светена вода
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

tomsan написа:
      nsn написа:
      гледам всички сте разбирачи на 400м бравото 2коли отпред после кам 160-165 ме задминава
      Докато не го видя документирано немой ме убедиш.
      +1
      Italfan

Коментар

Колега S.W.A.T. или обичаш да се заяждаш или не четеш какво пише.Каде пише че на 400м съм направил повече от 140
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Никъде не съм го прочел, просто уточнявам Тая гонка с пуснат спс изобщо не се брои за мерилка, даже малко е паднало аудито
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Все пак да отчетем, че и Аудито е 2 тона и половина.

Коментар

Аз не съм особено голям разбирач ама това което пише у интернету за 2.7ТДИ...това браво незнам какво трябва да му се е случило та да го победи...Ускорение до 100 км/ч (сек.): 8.3с.2.7 24v TDI V6 2xDOHC 190 PS (140 kW; 187 hp)Въртящ момент (Нм/Обороти): 380 / 1400...Незнам какъв чип си му слагал на бравото ама сигурно ако аз сложа такъв на стилото ще бия 4.2ТДИ... Не се обиждай колега...нищо лично може и да си го бил, но според мен е било просто защото той е бил слаб шофьор или е карал на задна... Все пак са си 180кс и 380НМ...380...пиша ги пак...тея два тона...Собствено тегло (кг): 1695PS. Теглото на бравото:Собствено тегло (кг): 1145Верно си е че 500кг са сериозен товар...ама чак пък толкова...за V6 мотор...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Абе аз не карам бърза кола ама очаквам скоро някое браво 1.6 да ме бие от летящ и мисля да го давам на скрап
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Airfan написа:
                  А4 -два тона и половина ?!? какво остава за Q7 тогава......я слезте малко на земята бе хора
                  Italfan

Коментар

abart_ написа:
                    Airfan написа:
                    А4 -два тона и половина ?!? какво остава за Q7 тогава......я слезте малко на земята бе хора
                    Надцених и малко килограмите. Изглеждаше ми голяма, но явно е пълна с нещо леко.

Коментар

Алуминий
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                        Абе аз не карам бърза кола ама очаквам скоро някое браво 1.6 да ме бие от летящ и мисля да го давам на скрап
                        гледай да не те барне некой ЖТД с голям ремап на БАИР че тогава ще видиш.... :D
                        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                          S.W.A.T. написа:
                          Това започна да се изтърква вече.

Коментар

Баирите хич не ме плашат И Нютоните и те не ме плашат, а като си запалят накладките и ще отпуснат темпото
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Airfan написа:
                              Racer GT написа:
                              S.W.A.T. написа:
                              Това започна да се изтърква вече.
                              много си прав приятелю,много си прав!
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Няма ли видео в крайна сметка?
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X