колеги на 400 метра имам ли шанс срещу астра 1.8 16в 125 коня е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат купе 1.8 срещу Опел астра 1.8 гси
Collapse
X
-
И двете коли са на по "100" години, карал съм и ОПЕЛ-и и ФИАТ-и, карал съм стара астра 95-та година 1.6 която върви повече от купето ми, карал съм и вектра 2.0 98-а, която е пълна кошница и няма никакъв шанс пред купе-то ми. Всичко е относително, как е гледана колата, колко от конете са умрели, дупето което я настъпва и така.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Аз съм се пускал с такова животно.Бие ме една кола.До 3-та вървим един до друг.На трета ме изтегля 1 кола и така завършваме.Кантар!Това е последната ми гонка с тази кола, иначе предишните той бие, аз бия...Ако и двете коли са в добро състояние, астрата е отпред даже с повече от 1 кола.<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
:D :D :D Виж сега колега, пуснете се, и да се правят прогнози гонката ще реши всичко.Ако биеш,значи твойто купе върви повече от конкретната астра, но не като цяло купето 1.8 да върви повече от астра 1.8 гси.Това няма как да стане!Иначе ако гледаме теоритично на нещата купето е по-мощно с 6 коня но е и с 200 кила по-тежко, а при тези малки мощностти масата е решеваща!Та пуснете се, ако ти обърне огледалата - нормално е!Ако го биеш значи или твойто купе върви добре или неговата астра е леш!А за вектрата- аз съм се пускал с калибра c20xe 150 коня и на 400 и направих 2 коли, но тя също страда от тежестта си.<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар