Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече легални гонки в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вече легални гонки в София

Айде честито на Софиянци, вече ще можете легално да правите гонките! След последния инцидент КАТ предложи легализация на гонките и това е одобрено от столична обшина Всяка събота на околовръстното шосе под резиденция Бояна ще се затваря специално за състезания, като началото на гонките ще бъде 21:00 часа ще има полиция, линейка и пожарна и край 01:00 часа!http://www.vbox7.com/play:39c505fbd4
    Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'

Ти или си Фандъкова или не знам...Още не е прието това и не е сигурно,че ще стане За момента е само идея от КАТ.

Коментар

Малко по спокойно Казаха че КАТ го предлагат и че общината приема, слушай малко И не го казвам аз, а хора от националната телевизия и КАТ

Коментар

тва нема да се случи и на ония свят !!! ние нямаме пари , за едно, друго, трето защото било криза, а имаме пари за линейки, пожарни и полицаи, да пазят сулю и пулю, че видиш ли на тях им се състезавало, а ако го направят платено, никой няма да стъпи повече на Бояна. Първо защото е платено и рацерите немат пари за това, и второ защото е легално, а това не е интересно и нема тръпка.
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

И да го приемат и да направят организация,пак ще си я има тази селяния с бръмчащите 15 годишни курници по булевардите.Като се гонеха на божура кво-пак си се състезаваха и по улиците.То не е само да го организира общиата,ами се иска и елементарна култура от "състезателите".В никъкъв случай е казвам,че всички които участват в гонките са палячовци.Има си и хора и хора.Масово обаче срещам млади пишлемета надупили чалгата и гърнето и газ колко може.Дано да се обособи място за състезателни мероприятия и да се спре тая простотия по улиците.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Jivko7777 написа:
            Малко по спокойно Казаха че КАТ го предлагат и че общината приема, слушай малко И не го казвам аз, а хора от националната телевизия и КАТ
            А аз ти казвам,че не е прието и ще бъде само за мотори

Коментар

Punto 1.4T написа:
              Jivko7777 написа:
              ПС САмо в БГ Мама не си пуснал тема маи

Коментар

Punto 1.4T написа:
                Jivko7777 написа:
                Добре бе колега, що с лошо, споменавам само нека се знае какво казват от КАТ и общината, мене пряко не ме засяга рядко съм София, но пък винаги се пускам с колегите от Алфа форума Нека го направят или не как както казват това да бъде за първо време докато се изгради писта!

Коментар

Е глупости сега Няма лошо,просто се бъзикам.Извинявай ако съм те засегнал

Коментар

kosta написа:
                    тва нема да се случи и на ония свят !!!
                    Абсолютно, ако някой се претрепе на общински път, под погледа на толкоз държавни иституции, много ми е чудно какво ще стане.....Забравете я тая песен да се изпее, просто мърсолите се правят на интересни, а народа им вярва......
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Е ще се въведе правилото или ще се подпишеш че сам отговаряш за себе си като на Калояново, подписваш и да се претрепеш никой не носи отговорност

Коментар

Е какво стана влязъл ли е в сила ?
                        Бързай, бавно !

Коментар

хаах всяко чудо за 3 дни пак по стария начин
                          Power Under Pressure

Коментар

Това няма да се случи в близкото бъдеще.А ако стане - ще е супер.И ако има измерителна техника- ехеее....товарим колите от Пловдивско и идваме.И ако е всяка събота- ехее мечти, мечти....Проблема е,че дори да го разреши общината и КАТ да се съгласи трябва трета страна да се заеме с организацията.Да има линейка, да има пожарна, измерителна техника и т.н.А и нали се сещате типично по нашински ако се затвори околовръсното дори и в този късен част, все ще се намерят някои "съвестни" граждани, които да мрънкат и обясняват как състезанията им спират норманият начин на живот и пак ще започне напрежение.И пък организацията, която ще се заеме с това мероприятие ако е някоя от известните в спорта..Пак ще има наши и ваши........За мен по-реално е това, ако се затваря 1 пък или 2 пъти в месеца, да има измерителна техника, всеки да прави по един старт с някои друг, да си вижда времето и пак....Но никак не вярвам,че нещо ще се случи.....някога....
                            <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                            Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Какво се оплаквате? В Пазарджик ,един пич писа в темата за срещите ,че ще се събираме от всички автофоруми ,всички пазарджиклии...Събрахме се ние една солидна бройка ,като за Пазарджик...По едно време ни помолиха да се съберем на едно място...Събираме се ние ,изкача някакъв чичко с побелели косици и изцепва:Аз съм Еди кой си и съм кандидат за кмет на Пазарджик!Мога да ви помогна да направим писта!Нека спрем войната по пътищата! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Така че ,и да направят нещо (в което се съмнявам) ,ще е добре...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                              X