Аз пък не мога да разбера за какво спорите при положение че и двете коли ги дават заводско 9,2 сек. ускорение до 100 а за 400 метра повече от 130-40 няма как да дигнат .Карал съм 2/16 купе и след 210 умира ,мойто е 1.8 и километража ми може и да лъже ама на 5 гасне на 7100 оборота от ограничител /на лек наклон разбира се но двойката и там не вървеше/, така че всичко е въпрос на шофьор,кола, терен и късмет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат купе 1.8 16в срещу фиат купе 2.0 16в
Collapse
X
-
колегата kaci начи бмв то преди да се счупи го бих а фиат купе 2.0 16 на същиа ден като го оправиx и го видяx пича с фиат купе 2.0 16в и отидоxме и се пуснаxме после го попитаx даи да го покарам да вида как варвеше добвре варви колата просто моето кyпе в високите обороти го биеx и до колкото знам фиат купе 1.8 и 2.0 им дават завотско 0 100 9.2 такаче зависи от шофьора.
Коментар
-
stenli_fiat_coupe написа:просто моето кyпе в високите обороти го биеx и до колкото знам фиат купе 1.8 и 2.0 им дават завотско 0 100 9.2 така че зависи от шофьора.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Темата е доста обширна и автоматично безсмислена, но смея да твърдя, че 2.0 16V е по-добър мотор и то в пъти ... включително и по-бърз. Говоря на база сравнения, до сега не съм се пробвал с купе 1.8, което да ме бие, а имам и старт с барчета 1.8 (която я дават 8.9 до 100) и отново завърши с победа за 2.0-ката. И спрете с тея каталожни данни, защото кола с кола една няма.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
stenli_fiat_coupe написа:колеги от много хора е доказано че 1.8 е по бърз от 2.0 при фиат купето. сега типовиа мотор е друго.повече коне мисла че 148 коня вари много.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар