Roman написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат купе 1.8 16в срещу фиат купе 2.0 16в
Collapse
X
-
-
Ици брат много си праф че си го иска колата .. 4-та с 200 кан 5700 и мойто момиче почна да пещи....... а за това 1.8 или 2.0 доста хора с 2.0 купета са фанаха за главите ... с моито 1.8 с 17ски джанти СТОКОВО !!!! Царсиии ИЦЕ ЦАРdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
Илиянски стига глупости ,Пежамата не е 700кг . Теглил съм я веднъж и знам горе - долу колко тежи !!!! Можем да повторим същата постановка с Иван както преди старт от място и после летящ . Искам и някой път да направим с Типото един летящ от 30-40 до към 200 примерно да видя с колко ще ме разтеглиш да си сверя часовника ..... ако искаш естествено . Приемам и старт от други италянски бегуни които са ми в категорията високи 14-ки ниски 15-ки ! Поздрави и не се ядосвайте на Роман той си е такъв . Да не съм хептен офф залагам на 2.0 срещу 1.8 мотора във "купе" !
Коментар
-
Станьо, Иван се мери наскоро и даде три пъти много ниска 14-ка, 14.1-14.3 му бяха опитите няма шега.Тогаз като се мерихте, нали Роман беше при Иван, а това си оказва голямо влияние, при мен примерно втори човек ми дава +0.4 сек на 400м, при моите 400++ коня, смятай при 250 коня дали не дава близо секунда влошаване
Коментар
-
Браво ,радвам се за добрите резултати :P . Това ще рече ,че тогава със роман в колата е бил към 15,00 сек а аз бях отзад на старта от място ...... тц тц ем те експертите от един друг форум ми казаха ,че колата ми е 15+ и май ще излезнат правииии . Исках пак да замерим със Роман в колата ама щом дава такова отклонение може и без него таман ще видя как съм със кола ниска 14-ка . В момента избягвам стартове от място ,че кутията е мн зле ама за него ще направя излючение ....... казвайте кога ще замерим ,че несъм припадал отдавна
Коментар
-
Хахаха тук въпроса е за грале-то на Иван ....... ,а за варненската дедра непожелах поради тех.проблеми които имам с кутията . И ся начи предлагаш летящ старт с кола с по-голям работен обем от моя ,с принудително пълнене към 400кс (по твои думи ,може и повече) на по-лека 147кс атмосферен куцак кола и сигурно на летящия ще искаш да тръгнем от такива обороти и предавки ,че ти да си в боост а аз да съм на 2500об. хм интересно предложение . А искаш ли да те сложим в една атмосферна стокова Панда 1.1 55кс (щото и тя е почти 3 пъти по-слаба) и да я поолекотим за да изравним силите (по твоите виждания) и да направим летящ ?
Коментар
-
stanio_205 написа:Хахаха тук въпроса е за грале-то на Иван ....... ,а за варненската дедра непожелах поради тех.проблеми които имам с кутията . И ся начи предлагаш летящ старт с кола с по-голям работен обем от моя ,с принудително пълнене към 400кс (по твои думи ,може и повече) на по-лека 147кс атмосферен куцак кола и сигурно на летящия ще искаш да тръгнем от такива обороти и предавки ,че ти да си в боост а аз да съм на 2500об. хм интересно предложение . А искаш ли да те сложим в една атмосферна стокова Панда 1.1 55кс (щото и тя е почти 3 пъти по-слаба) и да я поолекотим за да изравним силите (по твоите виждания) и да направим летящ ?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Колега, щом търсиш кола ниска 14-ка аз съм готов да се пуснем, така като гледам италфеста ще е в сливен. Та ако ти се разкарва съм готов за гонка.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
DJ_STIVAN написа:Колега, щом търсиш кола ниска 14-ка аз съм готов да се пуснем, така като гледам италфеста ще е в сливен. Та ако ти се разкарва съм готов за гонка.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM