S.W.A.T. написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.9JTD 115+ vs Alfa Romeo 156 2.0 TS 155+
Collapse
X
-
leave something of the happiness you bring
-
за гнусното разпределение на тежестта съм съгласен и Браво е така отпред е 1 тон отзад е 250 кг хахаха много е гадно така и мене ме дразни, иначе казах като година и като визия е по-ново поне, някак си по Европейско е да караш Купе а не Типо ако ме разбирашleave something of the happiness you bring
Коментар
-
tapkachev написа:Щом с 20vt не му се занимава, значи нямам шанс :D пък Bravo 1.9 JTD , ти каза 140 коня дизелово браво, моята е над 140 коня дизел , тъй че няма как да не бъдеш тоширан , колкото и да ти върви си 140 коня и това е!'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
аз съм с турбина от 2.4 мареа и не е надута за да е с тия коне не ми позволява мотора преди да го ревизирам да се надуе повечеа тоя къде иска дръпка да не се прави на интересен с по-силна кола, щото няма смисъл да се кефи че ме е бил при положение че е повече от мене, то просто няма логика да предлагаш на по-слаба кола и да казваш как си повече коне, за мене ти си нелогичен човек...leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:аз съм с турбина от 2.4 мареа и не е надута за да е с тия коне не ми позволява мотора преди да го ревизирам да се надуе повечеа тоя къде иска дръпка да не се прави на интересен с по-силна кола, щото няма смисъл да се кефи че ме е бил при положение че е повече от мене, то просто няма логика да предлагаш на по-слаба кола и да казваш как си повече коне, за мене ти си нелогичен човек...'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM