leandro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покана за ДРАГ ДЕЙ 2011 -25.юни.2011год-Сапарева Баня
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В събота го дават да вали но късния следобяд , така че това няма да е проглем http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&l...72#d25.06.2011"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
pr_00f написа:Може да вали цял ден, може и капка да на капне. На прогнози много много не вярвам.Нищо не можем да направим - така че каквото - такова.Който иска да дойде е добре дошъл. Който не иска - извинения много.п.с Хем като е хладно времето за турбо бегачките ще е по-добреPower Under Pressure
Коментар
-
pr_00f написа:Вече има нова прогноза - преди даваха че ще вали след обяда сега сутринта...Нищо чудно да вали цял ден"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Хаха - пълен майтап - вече има нова прогноза в синоптик.бг за Сапарева баня - дават го цял ден дъжд А в Дупница ( ти гледаш за там)- цял ден без дъжд.За Сапарава баня данните са от метеостанция "вр. Мусала"Аз за Дупница от метеостанция "Кюстендил"Между Дупница и Сапарева баня по права линия е 12 км пряко сили...Та се сещам , че миналата година понеже драг деня беше пак там , прогнозата беше за ужасно скапано време и реших да не вземам малката с мен, хем и бях обещал.Ами лекинко ама съвсем леко не познаха и само се ядосах.Не че не валя и тогава, ама си беше купон.Абе да го ... синоптиците
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар