Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo JTD vs Fiat Bravo HGT VIS /sUkI/ on highway !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo 1.9 JTD написа:
    ахахахах страшно ретардски коментари прочетох само седя и ви гледам сеира к’ви сте неграмотници няма да отправям по-тежки думи, хората четат и се смеят спрете се 2000 20в турбо ти па от кое село дойде и почна да пишеш ?!? като си толкова вървежен давай да видиме кво имаш или май нищо нямаш само седиш и пишеш коментари и се кефиш че големите батковци карат бързи коли а ти цъкаш нфс
    За туй те обичам аз тебе .... иначе, когото съм заобичал все съм го е...л, ма ти ще си ми първото изключение Тоз култовия раздел от форума неаше да е толкоз култов без теб.... Що не ми пратиш снимки на някой колега на колата на ЛС, пък аз после ще ги кача във форума и ш"ся паткам, че е мойта колата...дано не ни хванат ...пак .... На батко голешарчето
    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Roman написа:
      ivanko_rs написа:
      Романе,стига ме намесва ту в тая ту в някоя друга тема.Повторих ти няколко пъти че дръпките ви не ме интересуват.Това каране на право си го практикувайте,но не ме включвайте в сметките си П.П. Колата от 3 дена си е с оправен надув,но както казах по-горе , няма да я видите в такива надпревари,има си места и са известни.П.П.1. Абе тая тема заприлича на оная бензин&дизел,там работите стигнаха почти до бой,та модераторите да вземат да я заключат тази подобна тема няма да е лошо.
      Иване... Изтрезнай малко. Никой не приказва за теб дори. За другото интеграле става дума... С теб нямам какво да правя Разликата е повече от ясна.
      Романе,аз пия малко и изключително рядко алкохол,объркал си се пич По-въпроса с другото интеграле,както ти писа Ици вече е нагласено от към смеси и по последни разговори със собственика и снощи, ще го видиш колкото мене на дръпките ви а и по коментарите ти това колко ми вървяла колата,как точно разбра от един старт ,не че ме интересува ,но се въздържай да коментираш ако обичаш работи които незнаеш,явно няма и да разбереш
      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
        Романе,аз пия малко и изключително рядко алкохол,объркал си се пич По-въпроса с другото интеграле,както ти писа Ици вече е нагласено от към смеси и по последни разговори със собственика и снощи, ще го видиш колкото мене на дръпките ви а и по коментарите ти това колко ми вървяла колата,как точно разбра от един старт ,не че ме интересува ,но се въздържай да коментираш ако обичаш работи които незнаеш,явно няма и да разбереш
        Ще дойда на фиат срещите и ще проверя какво пиеш, ама ме съмнява да е кола с лимон.Бях замолил Ици да попита собственика на другото интеграле дали има интерес и доколкото рразбрах се е съгласил, стига да си оправи надува и другите работи.И какво разбра от коментарите ми относно колата ти? И не 1 старт, а от 4.
        '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
        Powered by VRPerformance

Коментар

От сичкото драг-аджии тук - днес на Сливен се видеъме /беъме там/, както следва:ДЖ СтивънСукитоБончоМойто милостИ Ици естествено, който за пореден път дойде да защитава честта на марката, не да лющи семки и бира, както някои от останалите преждеспоменати в днешното мероприятие Бат Романе, Бончо не го е пипвал купето /като тунинг или ремонт/ иначе, като го ядоса някоя Алфа в сервиза му - изгаря 30 лв бензин /само с 20лв. бенц на трета се изсушава/ .... тоест ядовете дето ги трупа с любимата Ви марка /той има 3 Алфи/ си ги изкарва на Фиата. Иначе струва ми се ще ти е "висока топка" това Купе, ама....надявам се да има възможност да се видите я на някой фест, я на някой драг.... ма кат гледам мяташ се и на Дедри - Интегралета 16VТ ..... почваш да ме плашиш..... Дали дан зема да разкарам таз Ку 4 - ка и да си барна едно ЖТД Глей го само на клипа с G-60 то къв "готин" гласец вади, кат на дедо ЮМЗ-то Туй - шегичка да се не обиди некой тракт...аааа....дизелджия Тъй, сега вече по-сериозно с таз Марейка /предишната ми/ почнахме "на корена и ряпа да сеем" - издребняваме дет са вика, пък аз не исках да влизаме в таквиз чак подробности ма нейсе.... Това, че мокрото е еднакво и за двете коли е така, ама принципно.... Дефакто обаче искам честно да ми отговориш колко си карал 2000 кубикова бензинова кола с турбо напъната на 1,2 /примерно/ бара ? Питам, за да преценя дали наистина не схващаш каде е разликата или схващаш, ама сега таквис уравнения ти е удобно да решаваш - тоз със тоз = на толкоз разлика, значи аз и третия = на победа за мен Коментарите принципно се правят след мач-а аз ще си позволя обаче да наруша тоз принцип и да направя коментар без да е имало реално мач с 1,9 ЖТД-то - На сухо действително ще тръгне по-дбре от място нафтичката, но с топли гуми на трета просто ще го прескочи Марейката.... Вярваш ли, че на Феста като се пробвахве неаше как да дам повече от 2/3 газ върху таз вода, а иначе питай бат си Радо как свършвахме с полвин газ дет са вика на Мареата... На сухо ти видя на трета като си захапеше колелетата кво се случва... квото би се случило и с 1,9 ЖТД-тоДано таз година да сме живи и здрави за Феста и да има драг, че ще стаа интересно А иначе съвсем честно ме интересува карал ли си верно и колко турбо-бензин .... не се заяждам - чисто любопитство Пък стрийт сликове не съм и слагал щот ма кефи миризмата на изгоряла гума
          ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
            От сичкото драг-аджии тук - днес на Сливен се видеъме /беъме там/, както следва:ДЖ СтивънСукитоБончоМойто милостИ Ици естествено, който за пореден път дойде да защитава честта на марката, не да лющи семки и бира, както някои от останалите преждеспоменати в днешното мероприятие Бат Романе, Бончо не го е пипвал купето /като тунинг или ремонт/ иначе, като го ядоса някоя Алфа в сервиза му - изгаря 30 лв бензин /само с 20лв. бенц на трета се изсушава/ .... тоест ядовете дето ги трупа с любимата Ви марка /той има 3 Алфи/ си ги изкарва на Фиата. Иначе струва ми се ще ти е "висока топка" това Купе, ама....надявам се да има възможност да се видите я на някой фест, я на някой драг.... ма кат гледам мяташ се и на Дедри - Интегралета 16VТ ..... почваш да ме плашиш..... Дали дан зема да разкарам таз Ку 4 - ка и да си барна едно ЖТД Глей го само на клипа с G-60 то къв "готин" гласец вади, кат на дедо ЮМЗ-то Туй - шегичка да се не обиди некой тракт...аааа....дизелджия Тъй, сега вече по-сериозно с таз Марейка /предишната ми/ почнахме "на корена и ряпа да сеем" - издребняваме дет са вика, пък аз не исках да влизаме в таквиз чак подробности ма нейсе.... Това, че мокрото е еднакво и за двете коли е така, ама принципно.... Дефакто обаче искам честно да ми отговориш колко си карал 2000 кубикова бензинова кола с турбо напъната на 1,2 /примерно/ бара ? Питам, за да преценя дали наистина не схващаш каде е разликата или схващаш, ама сега таквис уравнения ти е удобно да решаваш - тоз със тоз = на толкоз разлика, значи аз и третия = на победа за мен Коментарите принципно се правят след мач-а аз ще си позволя обаче да наруша тоз принцип и да направя коментар без да е имало реално мач с 1,9 ЖТД-то - На сухо действително ще тръгне по-дбре от място нафтичката, но с топли гуми на трета просто ще го прескочи Марейката.... Вярваш ли, че на Феста като се пробвахве неаше как да дам повече от 2/3 газ върху таз вода, а иначе питай бат си Радо как свършвахме с полвин газ дет са вика на Мареата... На сухо ти видя на трета като си захапеше колелетата кво се случва... квото би се случило и с 1,9 ЖТД-тоДано таз година да сме живи и здрави за Феста и да има драг, че ще стаа интересно А иначе съвсем честно ме интересува карал ли си верно и колко турбо-бензин .... не се заяждам - чисто любопитство Пък стрийт сликове не съм и слагал щот ма кефи миризмата на изгоряла гума
            Е аз на това интеграле му скачам за да ям бой, не за друго Нали ме знаеш, че съм мазохист. Ече пък що да не си барнеш едно JTD като ей това на графиката : Що ли ми се струва, че тия 300 коня с разход 10-12 на напълно весекидневна кола, няма кой турбо бензин да ти ги докара.Победа за мен над Мареата никъде не съм ти казал или за 1.9 JTD-то. Само ти обяснявам, че резултата въобще няма да е близък до това, което е бил преди и смея да твърдя, че ако стартираш така както тогава, ще ме догонваш на много висока скорост. Не четеш внимателно какво пиша... Абе направо питай ИЦИ или ако той иска да изкаже мнение, поне се е возил и в двете коли. Единствения турбо-бензин който съм карал е Mitsubishi 3000GT Не разбрах какво има общо с въпроса? Ако говорим за сцеплението, този проблем и аз го имам редовно без да имам 260 коня под капака.Хммм странно, за купето на Бончо пък знам, че е чипосано Както виждаш след Острово, вече не присъствам по мероприятия... Поради подобни причини както тогава, както и днешната на Сливен за кеото се радвам. че не дойдох. Мястото ми е на улицата Така че вече шанса да ме видиш на някой фест или драг е нищожен. Просто другия път като имаш път към Русе, хванете се и елате с купето насам.Е то хубаво те кефи миризмата на изгоряла гума, ама кефеше ли те да се окопаваш като къртица на всеки старт Т.е. ти си знаеш. С Q4-ката вече е история тоя проблем.
            '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM