Bravo 1.9 JTD написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo JTD vs Fiat Bravo HGT VIS /sUkI/ on highway !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
-
Roman написа:ivanko_rs написа:Романе,стига ме намесва ту в тая ту в някоя друга тема.Повторих ти няколко пъти че дръпките ви не ме интересуват.Това каране на право си го практикувайте,но не ме включвайте в сметките си П.П. Колата от 3 дена си е с оправен надув,но както казах по-горе , няма да я видите в такива надпревари,има си места и са известни.П.П.1. Абе тая тема заприлича на оная бензин&дизел,там работите стигнаха почти до бой,та модераторите да вземат да я заключат тази подобна тема няма да е лошо.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Романе,аз пия малко и изключително рядко алкохол,объркал си се пич По-въпроса с другото интеграле,както ти писа Ици вече е нагласено от към смеси и по последни разговори със собственика и снощи, ще го видиш колкото мене на дръпките ви а и по коментарите ти това колко ми вървяла колата,как точно разбра от един старт ,не че ме интересува ,но се въздържай да коментираш ако обичаш работи които незнаеш,явно няма и да разбереш'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
От сичкото драг-аджии тук - днес на Сливен се видеъме /беъме там/, както следва:ДЖ СтивънСукитоБончоМойто милостИ Ици естествено, който за пореден път дойде да защитава честта на марката, не да лющи семки и бира, както някои от останалите преждеспоменати в днешното мероприятие Бат Романе, Бончо не го е пипвал купето /като тунинг или ремонт/ иначе, като го ядоса някоя Алфа в сервиза му - изгаря 30 лв бензин /само с 20лв. бенц на трета се изсушава/ .... тоест ядовете дето ги трупа с любимата Ви марка /той има 3 Алфи/ си ги изкарва на Фиата. Иначе струва ми се ще ти е "висока топка" това Купе, ама....надявам се да има възможност да се видите я на някой фест, я на някой драг.... ма кат гледам мяташ се и на Дедри - Интегралета 16VТ ..... почваш да ме плашиш..... Дали дан зема да разкарам таз Ку 4 - ка и да си барна едно ЖТД Глей го само на клипа с G-60 то къв "готин" гласец вади, кат на дедо ЮМЗ-то Туй - шегичка да се не обиди некой тракт...аааа....дизелджия Тъй, сега вече по-сериозно с таз Марейка /предишната ми/ почнахме "на корена и ряпа да сеем" - издребняваме дет са вика, пък аз не исках да влизаме в таквиз чак подробности ма нейсе.... Това, че мокрото е еднакво и за двете коли е така, ама принципно.... Дефакто обаче искам честно да ми отговориш колко си карал 2000 кубикова бензинова кола с турбо напъната на 1,2 /примерно/ бара ? Питам, за да преценя дали наистина не схващаш каде е разликата или схващаш, ама сега таквис уравнения ти е удобно да решаваш - тоз със тоз = на толкоз разлика, значи аз и третия = на победа за мен Коментарите принципно се правят след мач-а аз ще си позволя обаче да наруша тоз принцип и да направя коментар без да е имало реално мач с 1,9 ЖТД-то - На сухо действително ще тръгне по-дбре от място нафтичката, но с топли гуми на трета просто ще го прескочи Марейката.... Вярваш ли, че на Феста като се пробвахве неаше как да дам повече от 2/3 газ върху таз вода, а иначе питай бат си Радо как свършвахме с полвин газ дет са вика на Мареата... На сухо ти видя на трета като си захапеше колелетата кво се случва... квото би се случило и с 1,9 ЖТД-тоДано таз година да сме живи и здрави за Феста и да има драг, че ще стаа интересно А иначе съвсем честно ме интересува карал ли си верно и колко турбо-бензин .... не се заяждам - чисто любопитство Пък стрийт сликове не съм и слагал щот ма кефи миризмата на изгоряла гумаТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:От сичкото драг-аджии тук - днес на Сливен се видеъме /беъме там/, както следва:ДЖ СтивънСукитоБончоМойто милостИ Ици естествено, който за пореден път дойде да защитава честта на марката, не да лющи семки и бира, както някои от останалите преждеспоменати в днешното мероприятие Бат Романе, Бончо не го е пипвал купето /като тунинг или ремонт/ иначе, като го ядоса някоя Алфа в сервиза му - изгаря 30 лв бензин /само с 20лв. бенц на трета се изсушава/ .... тоест ядовете дето ги трупа с любимата Ви марка /той има 3 Алфи/ си ги изкарва на Фиата. Иначе струва ми се ще ти е "висока топка" това Купе, ама....надявам се да има възможност да се видите я на някой фест, я на някой драг.... ма кат гледам мяташ се и на Дедри - Интегралета 16VТ ..... почваш да ме плашиш..... Дали дан зема да разкарам таз Ку 4 - ка и да си барна едно ЖТД Глей го само на клипа с G-60 то къв "готин" гласец вади, кат на дедо ЮМЗ-то Туй - шегичка да се не обиди некой тракт...аааа....дизелджия Тъй, сега вече по-сериозно с таз Марейка /предишната ми/ почнахме "на корена и ряпа да сеем" - издребняваме дет са вика, пък аз не исках да влизаме в таквиз чак подробности ма нейсе.... Това, че мокрото е еднакво и за двете коли е така, ама принципно.... Дефакто обаче искам честно да ми отговориш колко си карал 2000 кубикова бензинова кола с турбо напъната на 1,2 /примерно/ бара ? Питам, за да преценя дали наистина не схващаш каде е разликата или схващаш, ама сега таквис уравнения ти е удобно да решаваш - тоз със тоз = на толкоз разлика, значи аз и третия = на победа за мен Коментарите принципно се правят след мач-а аз ще си позволя обаче да наруша тоз принцип и да направя коментар без да е имало реално мач с 1,9 ЖТД-то - На сухо действително ще тръгне по-дбре от място нафтичката, но с топли гуми на трета просто ще го прескочи Марейката.... Вярваш ли, че на Феста като се пробвахве неаше как да дам повече от 2/3 газ върху таз вода, а иначе питай бат си Радо как свършвахме с полвин газ дет са вика на Мареата... На сухо ти видя на трета като си захапеше колелетата кво се случва... квото би се случило и с 1,9 ЖТД-тоДано таз година да сме живи и здрави за Феста и да има драг, че ще стаа интересно А иначе съвсем честно ме интересува карал ли си верно и колко турбо-бензин .... не се заяждам - чисто любопитство Пък стрийт сликове не съм и слагал щот ма кефи миризмата на изгоряла гума'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM