Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo JTD vs Fiat Bravo HGT VIS /sUkI/ on highway !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тая CUPRA си е самолет, Суки как мислиш това ще мине ли твоето HGT
    Fiat Bravo 1.6 GT
    Stilo 1.9JTD - ex

Коментар

Roman написа:
      Sev написа:
      sUkI написа:
      Astra GTC H
      и кво станане било OPC, а GTCза ОРС само ще си мечнаеш, то и за това GTC ще си мечтаешинтересно защо няма клипчета на "легендарните" ти победи
      Oбъркал е означенията, айде сега да не издребняваме Объркал е и конете.... Собственика решил, че има 200 коня под капака и така е наговорил на всички, естествено хората са му повярвали. В алфа форума са писали свидетели за победата му над въпросния дизел с малко, така че се предполага че не е излъгал.
      поне 3-4 човека бяхме от форума присъстващите онази вечер...Малкия не лъже за победата си над астрата,както и за гонките с Змея- на 1-та гонка си запали гумите въртя гуми до 2-ра,на 2-рата гонка направи хубав старт и се виждаше как колите стоят една за друга отдалечаваики се...след това какво се е случило кои давал гас кои натискал спирачки не се знае.
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

tapkachev написа:
        Тая CUPRA си е самолет, Суки как мислиш това ще мине ли твоето HGT
        Кажи бе артик?Да не нацапа гащите? айде на пазара

Got nos?

Коментар

Казахме си каквото имахме да казваме... Клипа е на лице.. Ако вече някой го намери в тая купчина. Май сме за ключ, казвам аз
          '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
          Powered by VRPerformance

Коментар

хаха добре бе майна :D ти чУвал ли си :D поне в нашето село говорим правилно а вие в Пловдив сте скарани с ударенията :D
            Fiat Bravo 1.6 GT
            Stilo 1.9JTD - ex

Коментар

tapkachev написа:
              хаха добре бе майна :D ти чУвал ли си :D поне в нашето село говорим правилно а вие в Пловдив сте скарани с ударенията :D
              Аре идвай да те препарирам и да видиш как говоря тъкмо,само да не си глътнеш граматиката като и телескопа ти раздам?

Got nos?

Коментар

ахахахах страшно ретардски коментари прочетох само седя и ви гледам сеира к’ви сте неграмотници няма да отправям по-тежки думи, хората четат и се смеят спрете се 2000 20в турбо ти па от кое село дойде и почна да пишеш ?!? като си толкова вървежен давай да видиме кво имаш или май нищо нямаш само седиш и пишеш коментари и се кефиш че големите батковци карат бързи коли а ти цъкаш нфс
                leave something of the happiness you bring

Коментар

Объркал си човека
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                    Объркал си човека
                    аз ли ?
                    leave something of the happiness you bring

Коментар

Романе, щом си 15-ка в момента, не те знам ниска ли си или средна, ама ако е така няма смисъл от гонка с мен... аз в наълно стоков вид давах постоянно 14.5, 14.6 и най-лошите ми времена бяха от рода на 14.8... предполагам знаеш колко е разликата от половин секунда на 400м.А колкото до гонката на Сукито с дизела и Змея. Сукито си би дизела с 1 кола някаде. А дизела напука змея...,само че забравяте леката подробност, че гонката между Земя и Астрата беше на летящ старт , а между Суки и Астрата на 0-400мА що се отнася за гонката на Змея и Сукито.... Работата е такава... ако сукито направи перфектен старт (както направи на 2-рата гонка) държи Змея отзад на косъм на 400м... малко след това Змея го изпреварва и предполагам ще се отдалечава.
                      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Утре живот и здраве ще се запознаем с колегите от форума И ще посморим на тази темаА иначе,след 400м. змея ще се отдалечава така е...

Got nos?

Коментар

A сега да си признават без бой кой кога мисли да е в Сливен ?! аз тръгвам около 7 от Бургас ....
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

DJ_STIVAN написа:
                            Романе, щом си 15-ка в момента, не те знам ниска ли си или средна, ама ако е така няма смисъл от гонка с мен... аз в наълно стоков вид давах постоянно 14.5, 14.6 и най-лошите ми времена бяха от рода на 14.8... предполагам знаеш колко е разликата от половин секунда на 400м.
                            Eми нали ще те товарим да симулираш Ланча Капа? Taкава Капа стоково е някаква 15-ка, ама не знам каква. Доколкото си спомням, това беше спора.Искам само да отбележа, че г-тека ви е малко оптимистичен на който се мерите ( ако е тоя същия с които сте мерили Змея ).Понеже той си е направо чиста висока 15-ка. Съдейки по колите срещу които се гони във Варна при срещата ни.
                            Bravo 1.9 JTD написа:
                            2000 20в турбо ти па от кое село дойде и почна да пишеш ?!? като си толкова вървежен давай да видиме кво имаш или май нищо нямаш само седиш и пишеш коментари и се кефиш че големите батковци карат бързи коли а ти цъкаш нфс
                            Намери баш на кого да го кажеш от толкова хора
                            Powered by VRPerformance

Коментар

Roman написа:
                              ivanko_rs написа:
                              Романе,стига ме намесва ту в тая ту в някоя друга тема.Повторих ти няколко пъти че дръпките ви не ме интересуват.Това каране на право си го практикувайте,но не ме включвайте в сметките си П.П. Колата от 3 дена си е с оправен надув,но както казах по-горе , няма да я видите в такива надпревари,има си места и са известни.П.П.1. Абе тая тема заприлича на оная бензин&дизел,там работите стигнаха почти до бой,та модераторите да вземат да я заключат тази подобна тема няма да е лошо.
                              Иване... Изтрезнай малко. Никой не приказва за теб дори. За другото интеграле става дума... С теб нямам какво да правя Разликата е повече от ясна.
                              2000 20v turbo написа:
                              Романски таз Марейка е вече история за мен ..... Ако ти кажа, че на клиповете отпреди нам колко си години единствено на трета колата е била с всичката газ щото разговорите вътре в Мареата са били от сорта "...а тез момчета се отказаха май ве" - ще повярваш ли? На първа и втора скорост и вие си говорите за това къде си захапвала гумите Мареата тъй, че е ясно що там неа как да се смаже педала под десния крак! Тъй че сега да вървиш да вървиш колко повече да вървиш ?!?! Разликата неа да е примерно 300 метра, ами примерно 30 По посока и на нещо друго искам да насоча вниманието ти - навсякъде пишеш за разликата в килограмите! Туй добре, ам що не казваш нищо и за разликата в кубиците, за това, че колата ти е и с принудително пълнене..... Щото тез варели дето за с по 300 кг. по-леки от теб са и с по 400 кубика надолу, атмосверни са и т.н.Те саа искаш ДЖ Стивън да сложел трима човека в Купето, че да сте изравняли килограмите.... Ти тогава трябва да извадиш буксата на едната дюза и таман ще изравните и кубатурата и ще е равнопоставено - ти сам в 166-цата, ама на 4 цилиндъра, пък купето - с трима човека вътре При така вече изравнени кубици и килограми къв мислиш ще бъде резултата Държа да приемеш поста ми, не като заяждане, а приятелски и добронамерен ..........просто коментар! Ай на Сливен ще се видим - живот и здраве Поздрави :D
                              Относно оправданията ми за килограмите...Варелите не са 300 кг. под мене, ами точно 720кг. Стоков Кадет е 980 кг ( сметни си колко е после, като остане всичко на варел ). Другото за кубатурата, хубаво имам 400 кубика в повече, ама имам и 6 клапана в по-малко и един разпределителен вал по-малко Това малко ли е? Аз от DJ Stivan не искам нищо, той сам предлага да симулира гонка срещу стокова Капа 2.0 20VT.За принудителното пълнене срещу атмосферните мотори на опелите.... Ами какво да ти кажа, все пак съм дизел срещу БЕНЗИН 100 октана. Нали нафтата била за топлене, та какво й остава на горката печка на фона на тоя допотопен мотор, ако не това да я задвижи Колко да вървя повече... Хммм, ами тя колата ми че не е кой знае какво си е ясно Ама да кажем, че преди сте се гонели с дизел исока 17-ка, сега е някъде 15-ка, но каква не мога да кажа. Пак ти казвам, погледни клипа с TDS-а и виж, че разликата е много близка с която ме биехте преди 2 секунди са си няколко тира разстояние според мен.Не казвам че сега ще бия Мареата на доускорение, не ме разбирай погрешно. Но гонката нямаше да има нищо общо с преди и 30 метра щяха да са ти много. А на 400м резултата нямаше да е в полза на Мареата, заради тъпченето й на 1-а и 2-а. Просто визирам гонката ти срещу поморийската Alfa 145 1.9 JTD която те победи на италфест 2009 Та идеята ми е. че тая 145-ца с тогавашния си мотор ( сега е с 2.4JTD ) е била в 15-ките, когато се гонихте на Междене и 100% по-бавна от мен в сегашното ми състояние. Не е догатка, а просто знам колко е вървяла Естествено че не приемам поста ти, като заяждане. Както на кафето си лафим, така и тука :D
                              Ва пич на италфеста 2009 година беше дъж да си е.е ве туй за гонка ли го броиш на Радо и тогаз му обясних, че аз и до трета вкл. не мога да дам газ и неа смисъл .... вие държахте обаче дай, че дай ..... Бати ти Ици е карал Мареата на сухо - питай го как му се струваше сцеплението - на сухо.... При нормални метеорологични условия 147чката щеше да изглежда подобно на теб в Рс. Пък що се отнася за това кое гориво за кво се ползва гледай утре най-доброто време на дизел и на бинзин и ще се убедиш в думите ми. Гледай и постиженията на Омега - комбито с нея исках да те сверя преди време..... Ай да лягаме, че рано ще се става утре
                              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
                                Ва пич на италфеста 2009 година беше дъж да си е.е ве туй за гонка ли го броиш на Радо и тогаз му обясних, че аз и до трета вкл. не мога да дам газ и неа смисъл .... вие държахте обаче дай, че дай ..... Бати ти Ици е карал Мареата на сухо - питай го как му се струваше сцеплението - на сухо.... При нормални метеорологични условия 147чката щеше да изглежда подобно на теб в Рс. Пък що се отнася за това кое гориво за кво се ползва гледай утре най-доброто време на дизел и на бинзин и ще се убедиш в думите ми. Гледай и постиженията на Омега - комбито с нея исках да те сверя преди време..... Ай да лягаме, че рано ще се става утре
                                Мокрото важи и за него все пак, нали знаеш. Видях Мареата как върви на сухо, виждал съм и 145-ата как върви и тя на сухо... Еми пак ти казвам, че щеше да бие отново. На максимална скорост не, но на 400м и още нагоре щеше да си е пред теб както и предния път. Не говоря така, защото ти си бензин, а той дизел а просто съм обективен.Пример: http://www.youtube.com/watch?v=st153vXEc0w Виж неговия старт, спомни си твоя старт с Мареата, какво се случваше докато захапиш Както каза сам, ако захапваш чак на 3-а, тоя със 145-а нали знаеш къде ще е вече? Тоест както предния път се случи. ( Така и не разбрах, защо не сложи стрийт сликове на тая кола, а я мъчеше... )Еее ти все нещо се каниш с което да ми дойдеш на гости и все се отмяташ Пием го това кафе от няколко месеца... Бончо какво направи с Купето Него чаках да дойде да се пробваме, така и не се видяхме. Аз на Сливен няма да съм Имам си лични причини.