Тая CUPRA си е самолет, Суки как мислиш това ще мине ли твоето HGT
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo JTD vs Fiat Bravo HGT VIS /sUkI/ on highway !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Roman написа:Sev написа:sUkI написа:Astra GTC HFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
ахахахах страшно ретардски коментари прочетох само седя и ви гледам сеира к’ви сте неграмотници няма да отправям по-тежки думи, хората четат и се смеят спрете се 2000 20в турбо ти па от кое село дойде и почна да пишеш ?!? като си толкова вървежен давай да видиме кво имаш или май нищо нямаш само седиш и пишеш коментари и се кефиш че големите батковци карат бързи коли а ти цъкаш нфсleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Романе, щом си 15-ка в момента, не те знам ниска ли си или средна, ама ако е така няма смисъл от гонка с мен... аз в наълно стоков вид давах постоянно 14.5, 14.6 и най-лошите ми времена бяха от рода на 14.8... предполагам знаеш колко е разликата от половин секунда на 400м.А колкото до гонката на Сукито с дизела и Змея. Сукито си би дизела с 1 кола някаде. А дизела напука змея...,само че забравяте леката подробност, че гонката между Земя и Астрата беше на летящ старт , а между Суки и Астрата на 0-400мА що се отнася за гонката на Змея и Сукито.... Работата е такава... ако сукито направи перфектен старт (както направи на 2-рата гонка) държи Змея отзад на косъм на 400м... малко след това Змея го изпреварва и предполагам ще се отдалечава.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
DJ_STIVAN написа:Романе, щом си 15-ка в момента, не те знам ниска ли си или средна, ама ако е така няма смисъл от гонка с мен... аз в наълно стоков вид давах постоянно 14.5, 14.6 и най-лошите ми времена бяха от рода на 14.8... предполагам знаеш колко е разликата от половин секунда на 400м.Bravo 1.9 JTD написа:2000 20в турбо ти па от кое село дойде и почна да пишеш ?!? като си толкова вървежен давай да видиме кво имаш или май нищо нямаш само седиш и пишеш коментари и се кефиш че големите батковци карат бързи коли а ти цъкаш нфс'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Roman написа:ivanko_rs написа:Романе,стига ме намесва ту в тая ту в някоя друга тема.Повторих ти няколко пъти че дръпките ви не ме интересуват.Това каране на право си го практикувайте,но не ме включвайте в сметките си П.П. Колата от 3 дена си е с оправен надув,но както казах по-горе , няма да я видите в такива надпревари,има си места и са известни.П.П.1. Абе тая тема заприлича на оная бензин&дизел,там работите стигнаха почти до бой,та модераторите да вземат да я заключат тази подобна тема няма да е лошо.2000 20v turbo написа:Романски таз Марейка е вече история за мен ..... Ако ти кажа, че на клиповете отпреди нам колко си години единствено на трета колата е била с всичката газ щото разговорите вътре в Мареата са били от сорта "...а тез момчета се отказаха май ве" - ще повярваш ли? На първа и втора скорост и вие си говорите за това къде си захапвала гумите Мареата тъй, че е ясно що там неа как да се смаже педала под десния крак! Тъй че сега да вървиш да вървиш колко повече да вървиш ?!?! Разликата неа да е примерно 300 метра, ами примерно 30 По посока и на нещо друго искам да насоча вниманието ти - навсякъде пишеш за разликата в килограмите! Туй добре, ам що не казваш нищо и за разликата в кубиците, за това, че колата ти е и с принудително пълнене..... Щото тез варели дето за с по 300 кг. по-леки от теб са и с по 400 кубика надолу, атмосверни са и т.н.Те саа искаш ДЖ Стивън да сложел трима човека в Купето, че да сте изравняли килограмите.... Ти тогава трябва да извадиш буксата на едната дюза и таман ще изравните и кубатурата и ще е равнопоставено - ти сам в 166-цата, ама на 4 цилиндъра, пък купето - с трима човека вътре При така вече изравнени кубици и килограми къв мислиш ще бъде резултата Държа да приемеш поста ми, не като заяждане, а приятелски и добронамерен ..........просто коментар! Ай на Сливен ще се видим - живот и здраве Поздрави :DТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Ва пич на италфеста 2009 година беше дъж да си е.е ве туй за гонка ли го броиш на Радо и тогаз му обясних, че аз и до трета вкл. не мога да дам газ и неа смисъл .... вие държахте обаче дай, че дай ..... Бати ти Ици е карал Мареата на сухо - питай го как му се струваше сцеплението - на сухо.... При нормални метеорологични условия 147чката щеше да изглежда подобно на теб в Рс. Пък що се отнася за това кое гориво за кво се ползва гледай утре най-доброто време на дизел и на бинзин и ще се убедиш в думите ми. Гледай и постиженията на Омега - комбито с нея исках да те сверя преди време..... Ай да лягаме, че рано ще се става утре'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM