sUkI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo JTD vs Fiat Bravo HGT VIS /sUkI/ on highway !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
:D :D :D Е-е-е-е..... голем майтап.....и Браво ЖТД е тука......препрограмиран "хахахахах" .... бях я забрамил таз култова фраза.....Романски таз Марейка е вече история за мен ..... Ако ти кажа, че на клиповете отпреди нам колко си години единствено на трета колата е била с всичката газ щото разговорите вътре в Мареата са били от сорта "...а тез момчета се отказаха май ве" - ще повярваш ли? На първа и втора скорост и вие си говорите за това къде си захапвала гумите Мареата тъй, че е ясно що там неа как да се смаже педала под десния крак! Тъй че сега да вървиш да вървиш колко повече да вървиш ?!?! Разликата неа да е примерно 300 метра, ами примерно 30 По посока и на нещо друго искам да насоча вниманието ти - навсякъде пишеш за разликата в килограмите! Туй добре, ам що не казваш нищо и за разликата в кубиците, за това, че колата ти е и с принудително пълнене..... Щото тез варели дето за с по 300 кг. по-леки от теб са и с по 400 кубика надолу, атмосверни са и т.н.Те саа искаш ДЖ Стивън да сложел трима човека в Купето, че да сте изравняли килограмите.... Ти тогава трябва да извадиш буксата на едната дюза и таман ще изравните и кубатурата и ще е равнопоставено - ти сам в 166-цата, ама на 4 цилиндъра, пък купето - с трима човека вътре При така вече изравнени кубици и килограми къв мислиш ще бъде резултата Държа да приемеш поста ми, не като заяждане, а приятелски и добронамерен ..........просто коментар! Ай на Сливен ще се видим - живот и здраве Поздрави :DТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Sev написа:sUkI написа:Princo написа:Едно стило мултиджет и гонката става интересна. Ако стило мултиджет е с ремап,бравото ще е с автовози отзад.
Got nos?
Коментар
-
ivanko_rs написа:Романе,стига ме намесва ту в тая ту в някоя друга тема.Повторих ти няколко пъти че дръпките ви не ме интересуват.Това каране на право си го практикувайте,но не ме включвайте в сметките си П.П. Колата от 3 дена си е с оправен надув,но както казах по-горе , няма да я видите в такива надпревари,има си места и са известни.П.П.1. Абе тая тема заприлича на оная бензин&дизел,там работите стигнаха почти до бой,та модераторите да вземат да я заключат тази подобна тема няма да е лошо.2000 20v turbo написа:Романски таз Марейка е вече история за мен ..... Ако ти кажа, че на клиповете отпреди нам колко си години единствено на трета колата е била с всичката газ щото разговорите вътре в Мареата са били от сорта "...а тез момчета се отказаха май ве" - ще повярваш ли? На първа и втора скорост и вие си говорите за това къде си захапвала гумите Мареата тъй, че е ясно що там неа как да се смаже педала под десния крак! Тъй че сега да вървиш да вървиш колко повече да вървиш ?!?! Разликата неа да е примерно 300 метра, ами примерно 30 По посока и на нещо друго искам да насоча вниманието ти - навсякъде пишеш за разликата в килограмите! Туй добре, ам що не казваш нищо и за разликата в кубиците, за това, че колата ти е и с принудително пълнене..... Щото тез варели дето за с по 300 кг. по-леки от теб са и с по 400 кубика надолу, атмосверни са и т.н.Те саа искаш ДЖ Стивън да сложел трима човека в Купето, че да сте изравняли килограмите.... Ти тогава трябва да извадиш буксата на едната дюза и таман ще изравните и кубатурата и ще е равнопоставено - ти сам в 166-цата, ама на 4 цилиндъра, пък купето - с трима човека вътре При така вече изравнени кубици и килограми къв мислиш ще бъде резултата Държа да приемеш поста ми, не като заяждане, а приятелски и добронамерен ..........просто коментар! Ай на Сливен ще се видим - живот и здраве Поздрави :D'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM