Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo JTD vs Fiat Bravo HGT VIS /sUkI/ on highway !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

billyboy` написа:
    Романе колкото до на DJ_Stivan купето ако викаш че е напомнано незнам какво ще кащеж за някое наистина напомпано купе20VT.
    Покрай ИЦИ често ми се случва да сядам в 400+ коня коли. Няма какво да ме изненада предполагам....
    '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
    Powered by VRPerformance

Коментар

Щом си сядал значи знаеш какво е наистина напомпан автомобил:D.
      АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

billyboy` написа:
        Те нямат нищо пбщо със сток характеристиките си Това е съвсем друг автомобил. Говорим за напомпана стоковица с разни дреболии ( малко по-голямо турбо, колектор и тн )
        S.W.A.T. написа:
        Не бе важното е че е разцепил някаква кола с проблем и то с турбо ... Има и клип да се фука
        А по важно е, че теб те разцепва 400 кг по-тежък дизелов автомобил с пробив в интеркулера си След цялата работа по мотора ти разбирам те, защо искаш да преминеш на турбо... На твое място и аз бих така се чувствал
        '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
        Powered by VRPerformance

Коментар

и аз мойто не го считам за напомпан автомобил, нищо че повечето ми неща са сменени
          leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
            и аз мойто не го считам за напомпан автомобил, нищо че повечето ми неща са сменени
            Ще ги слагаме ли бе господи програмиран или пак ще напълниш гащинките? nastybg - ако имаше малко чувство за хумор щеше да се усетиш,че репликите са нарочно отправени към сектата,и специално за 1 човек от форума с неговите магистрални гонки,ама квот да ти разпраам ...

Got nos?

Коментар

Ти ще ме биеш но предполагам 147 коньово с малко подобрения от мене ще го сплескам, не казвам че колата ти не върви ами ти препоръчвам да се мериш с някой в твоя клас

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                Ти ще ме биеш но предполагам 147 коньово с малко подобрения от мене ще го сплескам, не казвам че колата ти не върви ами ти препоръчвам да се мериш с някой в твоя клас
                Намерил съм ти 147 стоково,само няма гърнета.Кога ? Къде? Аз показах,как невървящия и муден мой петак,отвява ремапнато стило НА МАГИСТРАЛАТА,както казах клипа е направен нарочно заради някои колеги от форума!

Got nos?

Коментар

Когато управя мойто че от тия гонки едно 147 ме би с 1 кола и се нервирах та сега съм малко в бокс, в момента ми е слаба колата няма нагнятаване никакво поради скъсани маркучи и запушени интеркулери катализатори, че дори и колектора е свален да се обере нагара от стените и като се сглоби ще пиша тука

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                    В какъв клас да се мери,ако не във вашия САМОЛЕТЕН..??? :D Сглобявай,идвай и го плескай,стига писа щуротиии...ако го биеш ще ти се плати горивото до пловдив!
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                      Bravo 1.9 JTD написа:
                      В какъв клас да се мери,ако не във вашия САМОЛЕТЕН..??? :D Сглобявай,идвай и го плескай,стига писа щуротиии...ако го биеш ще ти се плати горивото до пловдив!
                      Racer GT - ти що не се пуснеш със стоково стило ? Еднакви мощности, дори ще имаш предимство в теглото с има няма 250кг.Или викаш падна ли от дизел, боли за цял живот.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                        Racer GT - ти що не се пуснеш със стоково стило ? Еднакви мощности, дори ще имаш предимство в теглото с има няма 250кг.Или викаш падна ли от дизел, боли за цял живот.
                        Аз съм навит като пружина на швейцарски часовник
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Princo написа:
                          Racer GT написа:
                          Bravo 1.9 JTD написа:
                          ей супер майна,давай го туй стоково стило даже ще кача 3-ма човека при мен за да е още по-равностойно!!!!Фен съм на друг тип каране,не на такова но щом толкова искаш.Няма да ти казвам кво ме боли щото и сам ще се сетиш,ОК?
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

1.8 16в сигорно вървят повече хаха

Коментар

чакам клипче от roman искам да видя ако може от 0-100 и до 220 не повече ако не искаш. Щте ми е интересно как дарпат 210коня (не с цел закачка) Поздрави

Коментар

Roman написа:
                                billyboy` написа:
                                Те нямат нищо пбщо със сток характеристиките си Това е съвсем друг автомобил. Говорим за напомпана стоковица с разни дреболии ( малко по-голямо турбо, колектор и тн )
                                S.W.A.T. написа:
                                Не бе важното е че е разцепил някаква кола с проблем и то с турбо ... Има и клип да се фука
                                А по важно е, че теб те разцепва 400 кг по-тежък дизелов автомобил с пробив в интеркулера си След цялата работа по мотора ти разбирам те, защо искаш да преминеш на турбо... На твое място и аз бих така се чувствал
                                Преминавам на турбо не защото не съм доволен от вървежа, а защото имам проблем в мотора МЕХАНИЧЕН. Не си прави изводи, че желая господство на пътя и искам да бия всички коли в околността просто идеята не е такава, а ако исках бегачка отдавна да съм си взел някое C20XE кадетче и да го подготвя за никви пари да ви бия шамари и да ми гледате ръждата как пада от пода. Не ме познаваш, за да говориш какво съм искал и колко съм бил разочерован, движиш се в погрешна посока Изключително любезно те моля да не си правиш свободни съчинения
                                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X