Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo JTD vs Fiat Bravo HGT VIS /sUkI/ on highway !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DJ_STIVAN написа:
    Roman написа:
    S.W.A.T. написа:
    За сведения новия двигател е 2.0/16 VT и кутия с шпер успех и на вас
    http://vbox7.com/play:76576ec4Нас успеха в кърпа ни е вързан. Tи цели мотори и кутии сменяй, ние само едно турбо Yell.ow_Flash_Colorz_PDT_05
    Романе, стига го пускай тоя клип като доказателство за вървеж... повече от ясно е,че капата не върви.... стокова такава ще ти вземе най-малко кола..... заставам зад думите си и съм готов да го докажа.
    Романски, до колкото знам знаеш за моментното състояние на колата, като така не считам, че е коректно към Жоро - напълни нета с тоз клип! С 20 VТ имаш и още един клип...... ти сам прецени да го постнеш ли и него тук.... Мойто мнение е, като на ДЖ Стивън, че средно статистическо 20 VТ с холд буст около 1,2 на стандартната си турбина всеки път ща прави така - кат на клипа, който май си позабравил....Сигурен съм междувпрочем, че и ти си на нащо мнение де!Ай лека нощ на всички
    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Не бе важното е че е разцепил някаква кола с проблем и то с турбо ... Има и клип да се фука
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

всичко хубаво ама не разбрах защо пича дето е снимал клипчето е завъртял телефона наобратно другия път да се поправи :D пак почнахте да се чепкате.заставайте на линията, да се види кой върви повече и това е.така в спорове нищо няма да постигнете !
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
          всичко хубаво ама не разбрах защо пича дето е снимал клипчето е завъртял телефона наобратно другия път да се поправи :D пак почнахте да се чепкате.заставайте на линията, да се види кой върви повече и това е.така в спорове нищо няма да постигнете !
          Клиповете на компютъра ми излизат нормално,незнам защо в streetfire така излизат.

Got nos?

Коментар

...

,,Клиповете на компютъра ми излизат нормално,незнам защо в streetfire така излизат. [/quote]" Сигурно защото човечеца със Стилото дето само нареждаш в клиповете си така и не е разбрал, че се състезава с някой а просто си е карал с постоянна скорост на 5-та предавка и някакъв дето мисли само дизел/бензин постоянно газ 4-та ...5-та му се е пречил на пътя и човека се е чудил какво да прави.Накрая е влязъл във фиат форума , видял е какви бъркотии си написал и вместо да ти пада на нивото човека е влязъл в streetfire и ти е обърнал клиповете на обратно....Между другото от клипа така и не става ясно, че човека се дърпа с теб а по скоро че ти просто пречиш адски много на движението ..става ясно, че и JTD-то не пуши......както казаха и колегите по горе...да не говорим, че нямаш доказателство, че това стило изобщо е JTD
            предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
            Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

Re: ...

syfer написа:
              ,,Клиповете на компютъра ми излизат нормално,незнам защо в streetfire така излизат.
              " Сигурно защото човечеца със Стилото дето само нареждаш в клиповете си така и не е разбрал, че се състезава с някой а просто си е карал с постоянна скорост на 5-та предавка и някакъв дето мисли само дизел/бензин постоянно газ 4-та ...5-та му се е пречил на пътя и човека се е чудил какво да прави.Накрая е влязъл във фиат форума , видял е какви бъркотии си написал и вместо да ти пада на нивото човека е влязъл в streetfire и ти е обърнал клиповете на обратно....Между другото от клипа така и не става ясно, че човека се дърпа с теб а по скоро че ти просто пречиш адски много на движението ..става ясно, че и JTD-то не пуши......както казаха и колегите по горе...да не говорим, че нямаш доказателство, че това стило изобщо е JTDТе тва е ЖТД фен!!!!!
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Re: ...

syfer написа:
                ,,Клиповете на компютъра ми излизат нормално,незнам защо в streetfire така излизат.
                "
                Сигурно защото човечеца със Стилото дето само нареждаш в клиповете си така и не е разбрал, че се състезава с някой а просто си е карал с постоянна скорост на 5-та предавка и някакъв дето мисли само дизел/бензин постоянно газ 4-та ...5-та му се е пречил на пътя и човека се е чудил какво да прави.Накрая е влязъл във фиат форума , видял е какви бъркотии си написал и вместо да ти пада на нивото човека е влязъл в streetfire и ти е обърнал клиповете на обратно....Между другото от клипа така и не става ясно, че човека се дърпа с теб а по скоро че ти просто пречиш адски много на движението ..става ясно, че и JTD-то не пуши......както казаха и колегите по горе...да не говорим, че нямаш доказателство, че това стило изобщо е JTD
                Незнам точната дума с която да те опиша Но ти благодаря,че ми направи по-забавен деня с поста ти,имаш бира от мен СТРАШЕН СИ!

Got nos?

Коментар

Не знам как стоят нещата при чипосано Стило,ето така върви стокова Алфа ромео 156 1.9jtd 115 http://vbox7.com/play:73febbbd ,забравих да изключа аср-а,от 2ра на 3та превъртя и я забави,но това е да добиете представа как стоят нещата при мотор в добро състояние.

Коментар

Браво на 5-така ама много тъпи сравнение все пак Стилото е сток... ако беше програмирано и леко + да се изравнят конете тогава незнам какво щеше да стане се едно да се пускам аз със Голф 4 130 хахах !
                    leave something of the happiness you bring

Коментар

Лелелеле тука някакви сравнения на Ево с картинг, на JTD с удушено не ами приспано 20VT и т.н. и т.н. А коментатора на клипа с ХГТ-то многоооо му се иска да бъде и подражава на Ангел плексигласа. Толкова па да му знае репликите наизуст. Успех на всички и на магистралата и на картинг пистата и на велоалеята и т.н. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                      Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                      Fiat Tipo 1991 - ex
                      Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

много съм съгласен със nastybg много точен коментар, и аз се чуда от къде са ми познати тия реплики, ама Ангел Плексигласа има доста купи и препарира доста коли тва Стило изобщо не е ремап... само това ще кажа ! незнам защо пише така на клипа
                        leave something of the happiness you bring

Коментар

:D :D :D :D :D
                          Fiat Bravo 1.6 GT
                          Stilo 1.9JTD - ex

Коментар

2000 20v turbo написа:
                            DJ_STIVAN написа:
                            Романе, стига го пускай тоя клип като доказателство за вървеж... повече от ясно е,че капата не върви.... стокова такава ще ти вземе най-малко кола..... заставам зад думите си и съм готов да го докажа.
                            Романски, до колкото знам знаеш за моментното състояние на колата, като така не считам, че е коректно към Жоро - напълни нета с тоз клип! С 20 VТ имаш и още един клип...... ти сам прецени да го постнеш ли и него тук.... Мойто мнение е, като на ДЖ Стивън, че средно статистическо 20 VТ с холд буст около 1,2 на стандартната си турбина всеки път ща прави така - кат на клипа, който май си позабравил....Сигурен съм междувпрочем, че и ти си на нащо мнение де!Ай лека нощ на всички
                            DJ Stivan Приемам предизвикателството да ми докажеш, че такава ще върви наи-малко кола пред мен. Чакам включване.Стамене. Нета не съм го напълнил, а е качен само на 2 места, а тези места са темите ми. Жоро поиска да му кача клипа да го гледа. Няма нищо общо с отношенията ни някаква си гонка, а просто за нагледност. Ако не искаше да го качвам, нямаше. А някой от вас попита ли за моментното състояние на моята кола или да ви е било споменато от ИЦИ, че ми пренадуваше колата в тоя ден и че карам с 3 пикаещи дюзи? Или оправданията важат само за отсрещната страна?Клипа който с теб го имаме преди 2 години, колата ми няма и 160 коня понеже е пълен сток с мизерния чип на Black Angels който и 2 стотинки не струваше. Ици даже лично ти е казал, че колата ми няма нищо общо с това, което е била преди време. От тогавашния си период една вървяща TDS-ка с чип ме биеше със същото разстояние, което и ти.Клиповете са от септември и октомври 2009 (тук съм почти стоков):http://www.youtube.com/watch?v=DVlAvgTajzchttp://www.youtube.com/watch?v=We092kwJfpYTDS-a от тогава също има голям прогрес и в момента е 155 коня и 361НМ на колела при тегло 1360кг. И сега пада от мен. Прави си сметката нататъка дали ме плаши средностатистическо 20VT. Напомпано, като на DJ STIVAN или интегралето на Иван: Да съгласен съм за такива.Ако не ти е меродавен клипа с Капата, ето с друга турбо кола. По-малко коне, но 330kg по-лека:http://vbox7.com/play:167259a4
                            '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM