Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo JTD vs Fiat Bravo HGT VIS /sUkI/ on highway !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S.W.A.T. написа:
    На 400 от последния старт е половин 1 кола пред мен,
    Дойдохме си на думата най-накрая. Нали знаеш, че всичко останало е оправдания Успех с новия двигател. Като почнеш да го биеш, аз пак ще му ударя едно рамо.
    '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
    Powered by VRPerformance

Коментар

За сведения новия двигател е 2.0/16 VT и кутия с шпер успех и на вас
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
        http://vbox7.com/play:76576ec4Нас успеха в кърпа ни е вързан. Tи цели мотори и кутии сменяй, ние само едно турбо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
        Powered by VRPerformance

Коментар

Колко коня мислиш, че са и останали на тая капа А това кой се оправдава и кой не "зрителите" и сами могат да преценят кой кого защитава като свекърва Теб какво те бъркат моите работи не разбрах точно ? Парите по проектите ми сам си ги вадя не ми ги даваш ти, за да ми държиш сметка за действията
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Кво се палите всички,от браво 1.6 16V ще припадате всички с автовози ...
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

S.W.A.T. написа:
              Колко коня мислиш, че са и останали на тая капа А това кой се оправдава и кой не "зрителите" и сами могат да преценят кой кого защитава като свекърва Теб какво те бъркат моите работи не разбрах точно ? Парите по проектите ми сам си ги вадя не ми ги даваш ти, за да ми държиш сметка за действията
              Достатъчно колкото да те забрави в миналото на гонка А ти колко мислиш, че има бургаската 166-ца? Да те разочаровам... Не повече от 160 и няколко Представи си 210 ако е.Грам не ме интересува проекта ти, дори не съм го засягал. Просто те заболя от истината и не си призна, че падаш от дизела. Както и на други им е трудно да си признаят, иначе плюете. Пък не казвате когато ви дармондят печките.
              Powered by VRPerformance

Коментар

АЗ ПАДАМ ОТ МЯСТО СРЕЩУ ДИЗЕЛ! Затова има обявена гонка в Фейсбук канала на гонките в Бургас за старт от 40 до 200 И да падна и да бия пак няма да се похваля, не съм такъв човек
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  АЗ ПАДАМ ОТ МЯСТО СРЕЩУ ДИЗЕЛ!
                  Мъжка приказка вече
                  Powered by VRPerformance

Коментар

Romane интересно ми е как дарпат 210 коня.Моля те пусни едно клпче с старт от място и летяшт до към 180-200km.Мерси щте ми е интересно.

Коментар

Иначе не знам чий дизел съм оплюл, че така се нае като балканче на баир, предпочитанието ми е бензин и това е положението към момента. Само насрахме темата ама тя и без това насам вървеше май...
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Колегата SUKI имам един дизел за теб.Фиат мареа 2.4gtd с жокери ако искаш да се пуснем някой път. НА приятел е около 180 и няколко коня е ти нали си 170-180 равни коне ништо ние ти пречи. Къде си трагнал с 115 коня ела с 180.

Коментар

Нещо не ми се отварят клиповете!Някой със сходен проблем
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

simsona_fiat написа:
                            Колегата SUKI имам един дизел за теб.Фиат мареа 2.4gtd с жокери ако искаш да се пуснем някой път. НА приятел е около 180 и няколко коня е ти нали си 170-180 равни коне ништо ние ти пречи. Къде си трагнал с 115 коня ела с 180.
                            Ако ще с 4 жокера да е хич не ме притеснява,да заповяда това GTD

Got nos?

Коментар

simsona_fiat написа:
                              суки кво се пускаш с 115 коня коли бре,пали бравото и гас за плевен да се пуснеш с 180 коня... :D :D :D :D :D :D :D
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Roman написа:
                                S.W.A.T. написа:
                                http://vbox7.com/play:76576ec4Нас успеха в кърпа ни е вързан. Tи цели мотори и кутии сменяй, ние само едно турбо Yell.ow_Flash_Colorz_PDT_05
                                Романе, стига го пускай тоя клип като доказателство за вървеж... повече от ясно е,че капата не върви.... стокова такава ще ти вземе най-малко кола..... заставам зад думите си и съм готов да го докажа.
                                Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                                Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Working...
                                X