sUkI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo JTD vs Fiat Bravo HGT VIS /sUkI/ on highway !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
:D :D :D Е-е-е-е..... голем майтап.....и Браво ЖТД е тука......препрограмиран"хахахахах" .... бях я забрамил таз култова фраза.....Романски таз Марейка е вече история за мен ..... Ако ти кажа, че на клиповете отпреди нам колко си години единствено на трета колата е била с всичката газ щото разговорите вътре в Мареата са били от сорта "...а тез момчета се отказаха май ве" - ще повярваш ли? На първа и втора скорост и вие си говорите за това къде си захапвала гумите Мареата тъй, че е ясно що там неа как да се смаже педала под десния крак! Тъй че сега да вървиш да вървиш колко повече да вървиш ?!?! Разликата неа да е примерно 300 метра, ами примерно 30
По посока и на нещо друго искам да насоча вниманието ти - навсякъде пишеш за разликата в килограмите! Туй добре, ам що не казваш нищо и за разликата в кубиците, за това, че колата ти е и с принудително пълнене..... Щото тез варели дето за с по 300 кг. по-леки от теб са и с по 400 кубика надолу, атмосверни са и т.н.Те саа искаш ДЖ Стивън да сложел трима човека в Купето, че да сте изравняли килограмите.... Ти тогава трябва да извадиш буксата на едната дюза и таман ще изравните и кубатурата и ще е равнопоставено - ти сам в 166-цата, ама на 4 цилиндъра, пък купето - с трима човека вътре
При така вече изравнени кубици и килограми къв мислиш ще бъде резултата
Държа да приемеш поста ми, не като заяждане, а приятелски и добронамерен ..........просто коментар! Ай на Сливен ще се видим - живот и здраве Поздрави :D
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Sev написа:sUkI написа:Princo написа:Едно стило мултиджет и гонката става интересна.Ако стило мултиджет е с ремап,бравото ще е с автовози отзад.
давайте залагайте ,айде на нютоните нали в тях вярвахте или да пускам материала с подигравка по магистралата?
с ремапове за магистрали и т.н.
а емзо отворения да ми намери мулти спек и ще ги пуснем на магистралата на доускорение от 60 до 220+
Got nos?
Коментар
-
ivanko_rs написа:Романе,стига ме намесва ту в тая ту в някоя друга тема.Повторих ти няколко пъти че дръпките ви не ме интересуват.Това каране на право си го практикувайте,но не ме включвайте в сметките сиП.П. Колата от 3 дена си е с оправен надув,но както казах по-горе , няма да я видите в такива надпревари,има си места и са известни.П.П.1. Абе тая тема заприлича на оная бензин&дизел,там работите стигнаха почти до бой,та модераторите да вземат да я заключат тази подобна тема няма да е лошо.
Разликата е повече от ясна.
2000 20v turbo написа:Романски таз Марейка е вече история за мен ..... Ако ти кажа, че на клиповете отпреди нам колко си години единствено на трета колата е била с всичката газ щото разговорите вътре в Мареата са били от сорта "...а тез момчета се отказаха май ве" - ще повярваш ли? На първа и втора скорост и вие си говорите за това къде си захапвала гумите Мареата тъй, че е ясно що там неа как да се смаже педала под десния крак! Тъй че сега да вървиш да вървиш колко повече да вървиш ?!?! Разликата неа да е примерно 300 метра, ами примерно 30По посока и на нещо друго искам да насоча вниманието ти - навсякъде пишеш за разликата в килограмите! Туй добре, ам що не казваш нищо и за разликата в кубиците, за това, че колата ти е и с принудително пълнене..... Щото тез варели дето за с по 300 кг. по-леки от теб са и с по 400 кубика надолу, атмосверни са и т.н.Те саа искаш ДЖ Стивън да сложел трима човека в Купето, че да сте изравняли килограмите.... Ти тогава трябва да извадиш буксата на едната дюза и таман ще изравните и кубатурата и ще е равнопоставено - ти сам в 166-цата, ама на 4 цилиндъра, пък купето - с трима човека вътре
При така вече изравнени кубици и килограми къв мислиш ще бъде резултата
Държа да приемеш поста ми, не като заяждане, а приятелски и добронамерен ..........просто коментар! Ай на Сливен ще се видим - живот и здраве Поздрави :D
Това малко ли е? Аз от DJ Stivan не искам нищо, той сам предлага да симулира гонка срещу стокова Капа 2.0 20VT.За принудителното пълнене срещу атмосферните мотори на опелите.... Ами какво да ти кажа, все пак съм дизел срещу БЕНЗИН 100 октана. Нали нафтата била за топлене, та какво й остава на горката печка на фона на тоя допотопен мотор, ако не това да я задвижи
Колко да вървя повече... Хммм, ами тя колата ми че не е кой знае какво си е ясно
Ама да кажем, че преди сте се гонели с дизел исока 17-ка, сега е някъде 15-ка, но каква не мога да кажа. Пак ти казвам, погледни клипа с TDS-а и виж, че разликата е много близка с която ме биехте преди
2 секунди са си няколко тира разстояние според мен.Не казвам че сега ще бия Мареата на доускорение, не ме разбирай погрешно. Но гонката нямаше да има нищо общо с преди и 30 метра щяха да са ти много. А на 400м резултата нямаше да е в полза на Мареата, заради тъпченето й на 1-а и 2-а. Просто визирам гонката ти срещу поморийската Alfa 145 1.9 JTD която те победи на италфест 2009
Та идеята ми е. че тая 145-ца с тогавашния си мотор ( сега е с 2.4JTD ) е била в 15-ките, когато се гонихте на Междене и 100% по-бавна от мен в сегашното ми състояние. Не е догатка, а просто знам колко е вървяла
Естествено че не приемам поста ти, като заяждане. Както на кафето си лафим, така и тука :D
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM