http://www.streetfire.net/video/fiat...чакваме негативните коментари от дизеловата секта,оправданията и т.н.А Романе,явно си чул част от великите историй на Змея ... но както и да е обещал съм му да му намеря нов дилър,че тоя нещо не го бива от който си взима глезотийки... Апарата беше даден на друга група която продължиха с гонките , а ние със собственика отидохме в гаража да сглобяваме колата.После след като взехме апарата имаше само клипове от преди гонките и от 2рата гонка!Тъй,че следващия път като ти каже добър ден погледни дали на вън не е нощ.Аз не крия ,че паднах от него 1вия път с кола и нещо,и не ме е срам да си призная колата му е по-силна,но какво се случи на 2рия старт като го бих с калник?Той обърна преди мен и е разказал,че ме е бил с 2 коли , което е някакъв абсурд.Все пак колата му е 210 коня и 200нютъна над мойта,ако това вървеж за вкараните пари ,направо ще се напикая от смях
И не забравяй,че змея никога не губи и винаги има оправдание,целия алфа ромео форум и компания го знаят това!п.с. скоро клипа със змея от 2рата гонка!А сега нека се наслушаме на интересни дизелови коментари :P

Коментар