колеги аз мисля че от BMW серията Е36 само вануса има шанс срещу бравото 1.6 16 103 голяма е резачка мамка ме а 318ис с 136коня може се опъне ако е читава ама то и за бравото се отнася
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 1.6 16v vs . bmv М42/В18 е 1.8л 16 клапанов
Collapse
X
-
Не знам как върви M42B18, но днес покарах едно E36 с мотор M50B20 и останах меко казано разочарован. Все съм чувал ,че са куци коне ,ама чак пък толкова не съм очаквал. Е, да след 4000 оборота положението е малко по-добро но в ниските обороти никакъв респонс.Може и нещо по колата да не е в ред, но исках да сравня M50B20 с мотора на моето BMW-M40B18. Трябва да кажа ,че в ниските обороти не усетих никаква разлика. Едва след 4000 обората 6-така се развърта малко по-добре. Едиствено ми хареса звука на двигателя.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Абе не, че нещо, аз също съм на мнение, че от ’еноишес’ по-бързо на ’тоо свет’ просто няма. Но пък и с тея ИС-ки много, ама много напред се изхвърляте.Имам брава с 1.6, онзи ден карах около 4 часа една барака 1.8 ИС, ми честно да си призная голяма спънка ми се видя, като за там 130 и колкото коня да беше.....А чак пък купе 2.0 16 да го правят смешно с тая баракуда, да го видя може и да не го повярвам, купето сигурно трябва да кара назад....'97 Brava 1.6 16v
Коментар
-
ами аз съм карал освен мойто 1.6 още едно.а ис-а съм карал един и един ванус впечатления:в фиатките не видях особена разликав бмв-тата ис-а много брамчи малко бяга,вануса като го настъпиш от 1-ва до 4-та не спира да мели гумите,е аз само се возих не смея чужди коли да мъча така,ама останах впечатлен,иначе го опъвах от севлиево до варна и много бяга за колегата възоснова на това давам мнениеfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар