Trojaneca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 1.6 16v vs . bmv М42/В18 е 1.8л 16 клапанов
Collapse
X
-
браво.сх1 написа:Е да ама аз пък видях една мацка как наказа такова БМВ и беше точно с 1.6 браво ако има колеги от Плевен нека потвърдят ако са присъствали на гонкатаДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Trojaneca написа:Is-ката и с Ровъра на сестра ми ще я бия, освен ако не е с модификации. Иначе, колегата Mupo е прав, затова като видя Браво SX, никога не рискувам и го пускам да ме изпревари...не се знае, дали няма да се окаже 1.6 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Trojaneca написа:Is-ката и с Ровъра на сестра ми ще я бия, освен ако не е с модификации. Иначе, колегата Mupo е прав, затова като видя Браво SX, никога не рискувам и го пускам да ме изпревари...не се знае, дали няма да се окаже 1.6 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
Trojaneca написа:Is-ката и с Ровъра на сестра ми ще я бия, освен ако не е с модификации. Иначе, колегата Mupo е прав, затова като видя Браво SX, никога не рискувам и го пускам да ме изпревари...не се знае, дали няма да се окаже 1.6 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
TEDO_CREDO написа:vaskoni_1980 написа:браво.сх1 написа:Е да ама аз пък видях една мацка как наказа такова БМВ и беше точно с 1.6 браво ако има колеги от Плевен нека потвърдят ако са присъствали на гонкатаlive is too short to drive VW
Коментар
-
Trojaneca написа:t0n1 написа:Колега кога ще докараш ровъра на сестра ти да се пуснеме с една ис-ка щом толкова мн ги биеш
Коментар
-
t0n1 написа:Trojaneca написа:t0n1 написа:Колега кога ще докараш ровъра на сестра ти да се пуснеме с една ис-ка щом толкова мн ги биеш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар