Положението е страшно. А тази 90 коньова версия, грам не върви, щом IS-ката го бие, с цяла 1 кола
Виж сега ... разликата в конете е обратно свързана. Колко по-малко коне е от базовите 103, толкова законите около и вътре в автомобила спират, променят или заобикалят. Например за да разбереш как седят нещата 90>>>103. Ясно
Is-ката и с Ровъра на сестра ми ще я бия, освен ако не е с модификации. Иначе, колегата Mupo е прав, затова като видя Браво SX, никога не рискувам и го пускам да ме изпревари...не се знае, дали няма да се окаже 1.6 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Is-ката и с Ровъра на сестра ми ще я бия, освен ако не е с модификации. Иначе, колегата Mupo е прав, затова като видя Браво SX, никога не рискувам и го пускам да ме изпревари...не се знае, дали няма да се окаже 1.6 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
колега ако искаш да ги пробваме нямам много скрити жокери ще ти ги кажа.
Колега кога ще докараш ровъра на сестра ти да се пуснеме с една ис-ка щом толкова мн ги биеш
Коментар