Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat bravo 1.6 16v vs . bmv М42/В18 е 1.8л 16 клапанов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivanko_rs написа:
    stani090 написа:
    само незнам в тоя формом кво толко се ебавате със 1.6 16 . 2 ро които не верва да си пита момчето които се интересува да каже 3 то чета тука некви коментари как сте били имали повече опит малии немам думи
    Колега ,ТИ май нищо не разбра от това какво бях написал в предния си пост ,а именно ДА СЕ НАУЧИШ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК граматически правилно,а не както е диалекта във вашето село Това тук е национален Фиат Форум,а не чат,icq,skype и други подобни чатове Няма да се мъча аз два часа да разчета какво точно е написал "господина" и аджеба къде е края на изречението и началото на новото Та само след като се научиш да пишеш ПРАВИЛНО може да даваш квалификации на потребителите които спазват някакъв ред П.П.Абе само на мене ли ми правят впечатление постове написани "някакси",предлагам на модераторите постове,написани по начин като горния да се приемат за писани все едно на латиница и да има наказания.
    Колега не сме в час по български за диалекта и латиницата съм съгласен но просто нямам навик да ползвам препинателни знаци когато пиша на компютъра (не се заяждам но мисля че повечето от нас са така)
    live is too short to drive VW

Коментар

ivanko_rs написа:
      stani090 написа:
      само незнам в тоя формом кво толко се ебавате със 1.6 16 . 2 ро които не верва да си пита момчето които се интересува да каже 3 то чета тука некви коментари как сте били имали повече опит малии немам думи
      Колега ,ТИ май нищо не разбра от това какво бях написал в предния си пост ,а именно ДА СЕ НАУЧИШ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК граматически правилно,а не както е диалекта във вашето село Това тук е национален Фиат Форум,а не чат,icq,skype и други подобни чатове Няма да се мъча аз два часа да разчета какво точно е написал "господина" и аджеба къде е края на изречението и началото на новото Та само след като се научиш да пишеш ПРАВИЛНО може да даваш квалификации на потребителите които спазват някакъв ред П.П.Абе само на мене ли ми правят впечатление постове написани "някакси",предлагам на модераторите постове,написани по начин като горния да се приемат за писани все едно на латиница и да има наказания.
      ало госпожата по български земи се мирни :D :D
      FIAT BRAVO 1.6 16 V FIAT BRAVO 2.0 20V TURBO RENO 5 1.8 1.6 139+

Коментар

Абе тая тема още ли съществува?
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Здравейте,не съм чел другите коментари,че нямам време сега.Аз съм се пускал с такова БМВ 1,8 ИС,моето браво е 1,6 90 коня със филтър,изпускателни колектори,генерация и презацепени валове,а БМВ-то с филтър,заварен диференциал и изтърбушено купе и на всяка дръпка ми правеше не повече и не по-малко от 1 кола.Аз си мислех,че ще го бия,но уви не се получи.Върви си доста доволно.
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

стига майтапи бе хорана 10метра ли се пуска с IS ,че ти прави само 1 кола разлика
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Следващата ми кола е браво 1.6
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                Следващата ми кола е браво 1.6
                Веднага ти уреждам гонка с 1.8 ис,да го точкуваш с 5-6 автовоза ...
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Гонил съм се с достатъчно живи ISки, мога да кажа, че тея бравоци имат шанс срещу читаво IS 1.8 ако собственика изкара някоя свещ
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

с тия екстри бравото колко коня е станало,би трябвало да е поне 130-140кс.което не го вярвам.от 90 до 130кс трябва солидна пачка от по 50лв минимум
                    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

ще страдате неверници :D
                      live is too short to drive VW

Коментар

браво.сх1 написа:
                        ще страдате неверници :D
                        Блажени са вярващите ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз страдам ... с загрели гуми на 2ра с 40тина км/ч като и подам гас и след 4000 тръгва настрани Yokohama Parada на 1 сезон ...
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

хех нема проблем човека с БМВ-то ми е приятел,който не вярва да заповяда.Всяка неделя се правят гонки на летище Междене до Габрово можем да покажем и да докажем кое колко върви.Сега съм малко спънат,че съм със 16-ки ама другата седмица набивам 15-ки и мога да покажа.
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Положението е страшно. А тази 90 коньова версия, грам не върви, щом IS-ката го бие, с цяла 1 кола
                              3.0CRD

Коментар

колеги незнам защо говорите глупости в къщи има две is-ки една е с 2 врати другата е с 4.Имам и приятели с бравота 1.6,1,8 и купета с 2.0 16в ами мога да ви кажа,че и двете бмв-та им дават добър урок.камоли пък на 1.6 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

Working...
                                X