Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat bravo 1.6 16v vs . bmv М42/В18 е 1.8л 16 клапанов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=15
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

секи петак и събота на омв орладовци момчето е там елате и вижте и кво толко страно има да го лапна тва бмв просто по добър старт направих и явно и колата ми е била по читава ?
      FIAT BRAVO 1.6 16 V FIAT BRAVO 2.0 20V TURBO RENO 5 1.8 1.6 139+

Коментар

Пусни се с 320ка 150тка/сравнително читава/ с ванус и ако я биеш с 1 кола поне значи може да имаш някакъв шанс, реален опонент на ИС-а е също голф 2 1.8 16V КР 139кс Гонката ще е следната ти тръгваш 3 коли 2ра още 2-3 ...
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
          Пусни се с 320ка 150тка/сравнително читава/ с ванус и ако я биеш с 1 кола поне значи може да имаш някакъв шанс, реален опонент на ИС-а е също голф 2 1.8 16V КР 139кс Гонката ще е следната ти тръгваш 3 коли 2ра още 2-3 ...
          кво ми говориш тука ми развиваш теори казвам ти кво е станало ти ми дрънкаш глупости

Коментар

А какъв ти е кефа да биеш коли които не са в час или хора които не могат да ги карат

Коментар

Говоря ти самата истина Читав ИС върви заедно или напред с 320ка, а голф-а и той е там някъде в недостижимите ви полета
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                Говоря ти самата истина Читав ИС върви заедно или напред с 320ка, а голф-а и той е там някъде в недостижимите ви полета
                ГОЛЯМ разбирач се извъди като не верваш оправяи се

Коментар

Колега, гледам че си ми от квартала, чие викаш е това 318is ? Да не е на някой, който току-що е взел книжка? ПС: Голф 2 КР е една идея по-бърз от is-ката, поне по мои наблюдения!
                  3.0CRD

Коментар

И все пак от кола до кола има разлика, както и шофьорите им Ама читав ИС да е препариран от браво 1.6 сток... LPG или метан е извода
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

stani090 написа:
                      ГОЛЯМ разбирач се извъди като не верваш оправяи се
                      Колега, научи се да ПИШЕШ правилно на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ,тогава давай квалификации на тоя и оня Колегите които ти говорят тия приказки са много по-добре запознати със съответните автомобили и имат доста повече опит в "светофарни дръпки",така че това не е заяждане както го приемаш ти,а реални резултати
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Колега (stani090) няма смисъл да спориш казах ти вече просто този модел е взет на подбив и видиш ли е най голямата талига и не върви (аз също имам такава)
                        live is too short to drive VW

Коментар

Колата върви колкото може за модела си... Просто не е самолет с крила
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Колегата просто има малшанса да живее в Надежда С моята 320-ка (М52В20) съм се пускал три пъти с 1.8 IS и трите пъти ги заковавам на трета - на старта дърпат, до втора около една кола, на трета изравнявам и около 120 дърпам. БМВ-то повече го морят гадните опели, особено Кадетите...поради такива причини преместихме БМВ сбирките в Благоевград
                            Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

само незнам в тоя формом кво толко се ебавате със 1.6 16 . 2 ро които не верва да си пита момчето които се интересува да каже 3 то чета тука некви коментари как сте били имали повече опит малии немам думи

Коментар

stani090 написа:
                                само незнам в тоя формом кво толко се ебавате със 1.6 16 . 2 ро които не верва да си пита момчето които се интересува да каже 3 то чета тука некви коментари как сте били имали повече опит малии немам думи
                                Колега ,ТИ май нищо не разбра от това какво бях написал в предния си пост ,а именно ДА СЕ НАУЧИШ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК граматически правилно,а не както е диалекта във вашето село Това тук е национален Фиат Форум,а не чат,icq,skype и други подобни чатове Няма да се мъча аз два часа да разчета какво точно е написал "господина" и аджеба къде е края на изречението и началото на новото Та само след като се научиш да пишеш ПРАВИЛНО може да даваш квалификации на потребителите които спазват някакъв ред П.П.Абе само на мене ли ми правят впечатление постове написани "някакси",предлагам на модераторите постове,написани по начин като горния да се приемат за писани все едно на латиница и да има наказания.
                                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Working...
                                X