Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat bravo 1.6 16v vs . bmv М42/В18 е 1.8л 16 клапанов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги аз мисля че от BMW серията Е36 само вануса има шанс срещу бравото 1.6 16 103 голяма е резачка мамка ме а 318ис с 136коня може се опъне ако е читава ама то и за бравото се отнася
    fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Браво бе момци... Браво с ИС-ка Някое браво да се чувства смело да покори и нещо такова ?
      Прикачени файлове
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ееее тва е!!!! някои ден в тая хубава държавица ако забогатея ще си зема еи такава

Коментар

Не знам как върви M42B18, но днес покарах едно E36 с мотор M50B20 и останах меко казано разочарован. Все съм чувал ,че са куци коне ,ама чак пък толкова не съм очаквал. Е, да след 4000 оборота положението е малко по-добро но в ниските обороти никакъв респонс.Може и нещо по колата да не е в ред, но исках да сравня M50B20 с мотора на моето BMW-M40B18. Трябва да кажа ,че в ниските обороти не усетих никаква разлика. Едва след 4000 обората 6-така се развърта малко по-добре. Едиствено ми хареса звука на двигателя.
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Чи ма кефи и таз тема ама...
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

M40 е бойно магаре, няма никакви идеи за вървене, даже трудно ходи , а тея 6таци за да вървят искат работещ вАнус и всичко да е тип топ...
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

318 не може да бие браво 1.6 16в дори и 320 съм виждал как пада от браво 400метра

Коментар

Абе не, че нещо, аз също съм на мнение, че от ’еноишес’ по-бързо на ’тоо свет’ просто няма. Но пък и с тея ИС-ки много, ама много напред се изхвърляте.Имам брава с 1.6, онзи ден карах около 4 часа една барака 1.8 ИС, ми честно да си призная голяма спънка ми се видя, като за там 130 и колкото коня да беше.....А чак пък купе 2.0 16 да го правят смешно с тая баракуда, да го видя може и да не го повярвам, купето сигурно трябва да кара назад....
                  '97 Brava 1.6 16v

Коментар

Мен пък ми е интересно колко хора от пишещите в темата са КАРАЛИ читаво 1.6 и читаво 318ис ?
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

ами аз съм карал освен мойто 1.6 още едно.а ис-а съм карал един и един ванус впечатления:в фиатките не видях особена разликав бмв-тата ис-а много брамчи малко бяга,вануса като го настъпиш от 1-ва до 4-та не спира да мели гумите,е аз само се возих не смея чужди коли да мъча така,ама останах впечатлен,иначе го опъвах от севлиево до варна и много бяга за колегата възоснова на това давам мнение

Коментар

Бе момци, аз тея ваще уан пойн сиксове ги правя... и вървя кантар или леко напред с е36 компакт 318ти 140, а малко дърпам на е30 318ис 136 и то като се замисля тея бмвнца са на фенове и са си що годе читави мисля
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

колко и да са фенове и типото ти да го въртиш всеки ден и то ще издиша смешна работа
                          FIAT BRAVO 1.6 16 V FIAT BRAVO 2.0 20V TURBO RENO 5 1.8 1.6 139+

Коментар

Типото се кара ежедневно и му се ряздава постоянно,
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

аз за е36 130 коня ис не съм чувал. . .
                              F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

е30 136ксе36 318 ti 140кс компота имаше и шпер
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар