Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 1.6 16v vs . bmv М42/В18 е 1.8л 16 клапанов
Collapse
X
-
S.W.A.T. написа:Пусни се с 320ка 150тка/сравнително читава/ с ванус и ако я биеш с 1 кола поне значи може да имаш някакъв шанс, реален опонент на ИС-а е също голф 2 1.8 16V КР 139ксГонката ще е следната ти тръгваш 3 коли 2ра още 2-3 ...
FIAT BRAVO 1.6 16 V FIAT BRAVO 2.0 20V TURBO RENO 5 1.8 1.6 139+
Коментар
-
stani090 написа:ГОЛЯМ разбирач се извъди като не верваш оправяи сеКолегите които ти говорят тия приказки са много по-добре запознати със съответните автомобили и имат доста повече опит в "светофарни дръпки",така че това не е заяждане както го приемаш ти,а реални резултати
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Колегата просто има малшанса да живее в НадеждаС моята 320-ка (М52В20) съм се пускал три пъти с 1.8 IS и трите пъти ги заковавам на трета - на старта дърпат, до втора около една кола, на трета изравнявам и около 120 дърпам. БМВ-то повече го морят гадните опели, особено Кадетите...поради такива причини преместихме БМВ сбирките в Благоевград
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
stani090 написа:само незнам в тоя формом кво толко се ебавате със 1.6 16 . 2 ро които не верва да си пита момчето които се интересува да каже 3 то чета тука некви коментари как сте били имали повече опит малии немам думиТова тук е национален Фиат Форум,а не чат,icq,skype и други подобни чатове
Няма да се мъча аз два часа да разчета какво точно е написал "господина" и аджеба къде е края на изречението и началото на новото
Та само след като се научиш да пишеш ПРАВИЛНО може да даваш квалификации на потребителите които спазват някакъв ред
П.П.Абе само на мене ли ми правят впечатление постове написани "някакси",предлагам на модераторите постове,написани по начин като горния да се приемат за писани все едно на латиница и да има наказания.
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар