Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

МАРЕА 2000 20V - 147 К.С. СРЕЩУ АР JTDM 1,9 150 К.С.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Матейски, просто го повози Съби, а току виж след време стане като с Ванката - ще продаде бравото и ще мине на JTD.
    След една вечер по булеварда пред Ескалибур решението бе окончателно взето. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

JTD RACER с мойто фиат не искаш ли ве?едит: и за да не съвсем спамунгерско мнение...някой може ли да ми отговори: Мара колко време е в макс повер и съответно АР-а? същото и за , според мен по-важния фактор за вървяща кола, при момента /Нм/ как се представят ... ?!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Red Storm написа:
        sUkI написа:
        Red Storm написа:
        Racer GT написа:
        Red Storm написа:
        По-добре да застана срещу теб-115 бензинови кончета,срещу 115 пушливи кончета.Махнал съм само катализатора.И съм сменил накрайника на кюнеца.
        Слагаи мапа за 1.8 и заповядаи,аз нищо не съм махал ДОРИ съм слагал..... :D В кърпа ти е вързана победата,не се притеснявам да падна...имам едно условие обаче преди да се пуснем:слагаш тама агресивеен ли драг мап ли квото е и се пускаш с малкия,искам да видя как препарираш 20В-та вместо да ходиш до търговище или раиона малкия ти е тук на крака....Ще видим 115-ката колко е спряла до 20В-то...
        Рейсърче,скачам на Мареата,щото е параход и половина.Или според теб между Мареа 147 и ХГТ155 няма разлика? Не се притеснявай,падне ли ми случай ще пробвам и Сукито. Преди три-четири години на АМ Тракия му видях силата.Верно,беше с трима човека и пълен багажник с музика,ама аз бях с ЖТД105...
        :DВидя му силата абсолютно заводски дори с катализатор и не 3ма а 4ма човека...И пак неможа да ме минеш...Да беше с JTD 105 с мап,сега да видим стилото с колко ще припаднеш.А и никога няма да забравя 1 твой коментар за мойта кола ... "тая кола мирише на сигменти"
        Е как да не те минах?Като видя,че те настигам,от лявата лента ти мина в дясната и те изпреварих.После се оправда с по-тежката кола.Отричаш ли?Да,докъто бях отзад ХГТто изкара син пушек във високите обороти.Казах ти го съвсем човешки. А за припадането не се страхувам.Нормално е.Моята база е 115,твоята 155.Чудно ми е рейсъра какво се напъва,все едно се решава титлата в СШ.Моите мапове са безплатни-не съм дал една торба пари за силов тунинг на.....ти знаеш на кой. Смятам темата за изчерпана и се извинявам на 2000 20в turbo,че му спамя в темата.
        Човек стига си говорил глупости, ако искаш ще накарам момчетата да се регистрират в форума да ти припомнят случката...а и гаранция,че колата не е изпушила на 100% не съм дизел да къдя постоянно ... дори сега с генерация колата е вкарвана в 9100об/мин. и не е изпушвала синьо никога пък камоли като беше абсолютно сток Некое мапнато JTD браво мареа,брава неще ли да пробва "невървящ" петак?Emzo и теб ли те е страх с мен да се пуснеш?

Got nos?

Коментар

Страх ме е.Колко rpm викаш ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тъййййй, /държа/ горещо моля МОД-оведе темата да бъде заключена! Считам, че се изчерпа и предлагам колегите от Пловдив да открият своя тема, в която да се коментира Стило ЖТД и ХГТ! Междувременно в най-близко бъдеще в Плд. ще има още едно значително по-кораво на вървеж от Марийката ми ХГТ!
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Случайно попаднах на темата и мислех да не пиша , но като гледам какви простотии се изписаха за GT-то ми стана ясно повечето какви разбирачи сте Как по клипа видяхте , че има проблем в турбото или дебитомера ? Колата е на мой много добър приятел и знам всичко за нея + това клипа съм го снимал аз ! На тази кола тогава и бяха първите стартове , а и бяха двама юнаци вътре . Човека до скоро караше Аrese мотор и това му е първия сблъсък с дизел , още по-малко на гонки . Не е някакъв самолет , но за конете си е доста доволно .Иначе колегата 2000 20v turbo е пич и добре се получи мероприятието . Гонката също беше интересна , но чак смазваща разлика според другите На снимките се вижда на половината писта коя кола е отпред Същата кола гонка с един келеш с Е46 328ci http://www.vbox7.com/play:ccdeb993Спирам да пиша тук . Айде със здраве Наистина може ключ
              Прикачени файлове
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Хайде Redstrom,намерих ти стоково ХГТ,само няква генерация има май... 147 коньово.С брони прагове,баскаси и ГАЗОВО!!!Казвай кога само!

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                  Хайде Redstrom,намерих ти стоково ХГТ,само няква генерация има май... 147 коньово.С брони прагове,баскаси и ГАЗОВО!!!Казвай кога само!
                  Suki говори се че някаква 147-ца дизелова те взела с 2-3 коли!Нещо вярно? Че собственика се хвали в друг форум!
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
                  Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
                  Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+

Коментар

Събев написа:
                    sUkI написа:
                    Suki говори се че някаква 147-ца дизелова те взела с 2-3 коли!Нещо вярно? Че собственика се хвали в друг форум!
                    Нека се хвали аз не крия ,че паднах 1 път от кола с 40 коня над мен и над 200+ нютъна,питай го собственика 2рата гонка кво му се случи,защото още неможе да повярва,че припадна,дори и с малко...Жалко,че обърна преди мен и излъга,че ме бил взел с 2 коли , при положение,че зад нас караше кола и видя всичко

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                      Събев написа:
                      sUkI написа:
                      Нека се хвали аз не крия ,че паднах 1 път от кола с 40 коня над мен и над 200+ нютъна,питай го собственика 2рата гонка кво му се случи,защото още неможе да повярва,че припадна,дори и с малко...Жалко,че обърна преди мен и излъга,че ме бил взел с 2 коли , при положение,че зад нас караше кола и видя всичко
                      Не че защитавам Змея, понеже знам че той не може да губи, ама ще добавя някои неща които си преиначил много силно:1. Колата му е 200 коня ( тоест 30 коня повече от твоята )2.Вярно 30 коня и 179НМ повече в негова полза (И това ако говорим, че са ти стоковите нютони )... Ама и 150 кг повече от теб.3. Трето си е трето
                      '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM