emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МАРЕА 2000 20V - 147 К.С. СРЕЩУ АР JTDM 1,9 150 К.С.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
JTD RACER с мойто фиат не искаш ли ве?едит: и за да не съвсем спамунгерско мнение...някой може ли да ми отговори: Мара колко време е в макс повер и съответно АР-а? същото и за , според мен по-важния фактор за вървяща кола, при момента /Нм/ как се представят ... ?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Red Storm написа:sUkI написа:Red Storm написа:Racer GT написа:Red Storm написа:По-добре да застана срещу теб-115 бензинови кончета,срещу 115 пушливи кончета.Махнал съм само катализатора.И съм сменил накрайника на кюнеца.
Got nos?
Коментар
-
Тъййййй, /държа/ горещо моля МОД-оведе темата да бъде заключена! Считам, че се изчерпа и предлагам колегите от Пловдив да открият своя тема, в която да се коментира Стило ЖТД и ХГТ! Междувременно в най-близко бъдеще в Плд. ще има още едно значително по-кораво на вървеж от Марийката ми ХГТ!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Случайно попаднах на темата и мислех да не пиша , но като гледам какви простотии се изписаха за GT-то ми стана ясно повечето какви разбирачи сте Как по клипа видяхте , че има проблем в турбото или дебитомера ? Колата е на мой много добър приятел и знам всичко за нея + това клипа съм го снимал аз ! На тази кола тогава и бяха първите стартове , а и бяха двама юнаци вътре . Човека до скоро караше Аrese мотор и това му е първия сблъсък с дизел , още по-малко на гонки . Не е някакъв самолет , но за конете си е доста доволно .Иначе колегата 2000 20v turbo е пич и добре се получи мероприятието . Гонката също беше интересна , но чак смазваща разлика според другите На снимките се вижда на половината писта коя кола е отпред Същата кола гонка с един келеш с Е46 328ci http://www.vbox7.com/play:ccdeb993Спирам да пиша тук . Айде със здраве Наистина може ключFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
sUkI написа:Хайде Redstrom,намерих ти стоково ХГТ,само няква генерация има май... 147 коньово.С брони прагове,баскаси и ГАЗОВО!!!Казвай кога само!Alfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+
Коментар
-
Събев написа:sUkI написа:Хайде Redstrom,намерих ти стоково ХГТ,само няква генерация има май... 147 коньово.С брони прагове,баскаси и ГАЗОВО!!!Казвай кога само!
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:Събев написа:sUkI написа:Хайде Redstrom,намерих ти стоково ХГТ,само няква генерация има май... 147 коньово.С брони прагове,баскаси и ГАЗОВО!!!Казвай кога само!'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM