жалко, че не си по-наблизо да отскоча да замерим типото с братовчед му
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МАРЕА 2000 20V - 147 К.С. СРЕЩУ АР JTDM 1,9 150 К.С.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
2000 20v turbo написа:ФЕРАРИСТ написа:ГТ- то е малко тежичко, но ако е мапнато ще се опъва яко......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
То и голф 4 гетеи е с турбо ама не духа силно В светофарна гонка с мондео СТ220 226кс 3.0 В6 на 1ва с 30-40 го държах до средата на 3та с едно гадно гориво и тапата на гърнето. Не съм се пускал с 1.9 дизел с ремап още, може и да има интрига ако е жива колата'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:2000 20v turbo написа:ФЕРАРИСТ написа:ГТ- то е малко тежичко, но ако е мапнато ще се опъва яко......ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Заставам срещу всякакви HGT-та без страх Може и да ме уцелите с някое 2.0 16v turbo сток Kaто по-компетентен в тая тема да се намеся...За тези които се чудят: JTD фабрично НЕ ВЪРВИ И Е ФАКТ. Нито има достатъчно милиграми гориво, нито ги има тия коне в голям диапазон от оборотите си. На 4100 и вече е починало. Taкова GT стоково дава над средна 16-ка и тежи 1365 кг.Не знам какво се чудите толкова на клипа. Съвсем нормално са се развили работите.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Идейката ми беше пак казвам не да се заяждам с някого, а да се вразумят някои хора в изказванията си, че 20 V - то било най-куция Фиат и 1,9 дизелите с по 8 клапана и 105 оригинални коне, кат ги мапнели и пребивали 20 V Мареи, ХГТ-та и т.н.,F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Няма нормален човек,който да твърди че стоково ЖТД105 върви повече от ХГТ. Закачката беше за мапнато Стило115 срещу стокова Мареа 2,0.Продължавам да подържам мнението си-стокова Мареавърви прилично,но не бие Стило с всекидневен мап.При стоково Стило нещата са много по-различни- ще отнесе много бой.А Мареата на 2000 20 turbo не е от най-стоковите и затова му писах,че имам желание да ги сложим на чертата,за да видим аджеба колко ли повече ще тръгне. А началото на спора започна от смелото изказване на колега от търновската банда.Твърдеше,че с Мареа 1,6 прескачал пушливи дизеляци на някъв баир.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Няма нормален човек,който да твърди че стоково ЖТД105 върви повече от ХГТ. Закачката беше за мапнато Стило115 срещу стокова Мареа 2,0.Продължавам да подържам мнението си-стокова Мареавърви прилично,но не бие Стило с всекидневен мап.При стоково Стило нещата са много по-различни- ще отнесе много бой.А Мареата на 2000 20 turbo не е от най-стоковите и затова му писах,че имам желание да ги сложим на чертата,за да видим аджеба колко ли повече ще тръгне. А началото на спора започна от смелото изказване на колега от търновската банда.Твърдеше,че с Мареа 1,6 прескачал пушливи дизеляци на някъв баир.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Roman написа:Заставам срещу всякакви HGT-та без страх Може и да ме уцелите с някое 2.0 16v turbo сток
Коментар
-
ici написа:Roman написа:Заставам срещу всякакви HGT-та без страх Може и да ме уцелите с някое 2.0 16v turbo сток
Got nos?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар