Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

МАРЕА 2000 20V - 147 К.С. СРЕЩУ АР JTDM 1,9 150 К.С.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми ти ще си виновен,че не си ми направил читав мап.Брат,ако тоя атмосверен тумор ме бие,ще боядисам Стилото жълто и го пускам такси.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
      2000 20v turbo написа:
      S.W.A.T. написа:
      2000 20v turbo написа:
      ФЕРАРИСТ написа:
      ГТ- то е малко тежичко, но ако е мапнато ще се опъва яко......
      Q-2 ката е тежка 1285 кг. Марейката съм я теглил е 1260 преди да и сложа газ-та
      Toва е предполагам без теб на борда ?
      Моя принос към общата маса е 137 кг. - знаиш :D
      Е,няма да е честно-аз съм 70кг с каската.Значи ще кача оператора при мен.Обаче ще му стане лошо,щото трябва да е обърнат постоянно назад,за да снима.
      Ше се прежаля да снимам ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

браво за мареата колега. тоя кошник специално (GT) за нищо не става. Много бях разочарован като го карах преди 2 години. иска ми се ако някой има 159 2.2 JTS да се замери с нещо в класа си. хареса ми как се набира, една две идейки по добре от нормалното.
        Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Стилото как върви спрямо алфа 166 2.4 136 с чипс
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Red Storm написа:
            2000 20v turbo написа:
            S.W.A.T. написа:
            2000 20v turbo написа:
            ФЕРАРИСТ написа:
            ГТ- то е малко тежичко, но ако е мапнато ще се опъва яко......
            Q-2 ката е тежка 1285 кг. Марейката съм я теглил е 1260 преди да и сложа газ-та
            Toва е предполагам без теб на борда ?
            Моя принос към общата маса е 137 кг. - знаиш :D
            Е,няма да е честно-аз съм 70кг с каската.Значи ще кача оператора при мен.Обаче ще му стане лошо,щото трябва да е обърнат постоянно назад,за да снима.
            По-лошо е ако на пилота му стане лошо Там със скъпото гориво ... благодаря ти за великодушието ма ще се въздържа от такива бонуси ..... Чи мисълта ми беше, че един петтак в добра кондиция със съвсем малко помощ е съвсем приемлива, като вървеж кола и клипа който Емзо беше пуснал преди време с една Марийка комби беше мноу как да кажа ..... нереален или пичагата с Мареата не е разбрал, че треа да дава газ! Аз също съм в течение горе-долу на това какво може и колко лесно става с едно ЖТД ама имайте уважение и към автомобилите с правилното гориво.... Емзо, и аз ще се посмея, ако стане така .... все пак коли в различни класове и таз от по-малкия клас да бие Плюс това Стилото е собственост на профи механик /явно/, пък ний тука сме сюпюргиджии дето кат ни предложат гориво за 5 и нам колко си евра литъра, ни потичат лигите.... Усещам как тона започва да се изостря и.... не че имам притеснения нещо, ама наистина нямах за цел това
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

А в крайна сметка какво става, че не се вижда точно от клипа?Кой е напред и с колко?
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Евала на Мара, бая опъва напред Да няма скрити джокери
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Колега,нямам за цел да те разсърдя,ядосам или да ти развалям настроението.Че Марèто има подобрения,е ясно.Носят се слухове,че разполагаш с гараж с всякакви глезотийки.Имаш и необходимите познания,спор няма.И за да накараш Марчето да тръгне малко от малко,трябва да си поиграеш доста.На ЖТД какво му трябва-кабел и комп.Бързо,лесно,вкусно. Предложих ти хубав бензин,защото съм се наслушал на оправдания за калпав бензин,стари свещи,запушен катализатор и други подобни бензинови болести.
                  Octavia RS

Коментар

Мале,мале ... до преди няколко дни една такава алфа искаше да се дърпаме... страшна работа е тва

Got nos?

Коментар

emzo написа:
                      Матейски, аko Марчето те бие, много ще се смея
                      плаши кучето с кокал...него нема кво да го бие бре,не се притеснява от 2.0 20В,с такава совалка дето пилотира... Само незнам като паднеш,кво става с стилото че то двуврати таксита нема... :D
                      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                        emzo написа:
                        плаши кучето с кокал...него нема кво да го бие бре,не се притеснява от 2.0 20В,с такава совалка дето пилотира... Само незнам като паднеш,кво става с стилото че то двуврати таксита нема... :D
                        Не бой се,те стилата в италия заводски са таксита

Got nos?

Коментар

Racer GT написа:
                          emzo написа:
                          Ми няма място за притеснение.Мотора не ми е 1,8/16 волта.
                          Octavia RS

Коментар

SuKi вие с Red Strom нямаше ли да се пускате бе..?За кво да ходи на другия краи на БГ като ти си му на крака... :D
                            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

sUkI написа:
                              Racer GT написа:
                              emzo написа:
                              Не бой се,те стилата в италия заводски са таксита
                              Да,щото Мареите и Бравите и по моргите ги няма вече.
                              Octavia RS

Коментар

Racer GT написа:
                                SuKi вие с red Strom нямаше ли да се пускате бе..?За кво да ходи на другия краи на БГ като ти си му на крака... :D
                                Дострашава го от невървежния 5так

Got nos?

Коментар

Working...
                                X