Ми ти ще си виновен,че не си ми направил читав мап.Брат,ако тоя атмосверен тумор ме бие,ще боядисам Стилото жълто и го пускам такси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МАРЕА 2000 20V - 147 К.С. СРЕЩУ АР JTDM 1,9 150 К.С.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Red Storm написа:2000 20v turbo написа:S.W.A.T. написа:2000 20v turbo написа:ФЕРАРИСТ написа:ГТ- то е малко тежичко, но ако е мапнато ще се опъва яко......Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
браво за мареата колега. тоя кошник специално (GT) за нищо не става. Много бях разочарован като го карах преди 2 години. иска ми се ако някой има 159 2.2 JTS да се замери с нещо в класа си. хареса ми как се набира, една две идейки по добре от нормалното.Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
Red Storm написа:2000 20v turbo написа:S.W.A.T. написа:2000 20v turbo написа:ФЕРАРИСТ написа:ГТ- то е малко тежичко, но ако е мапнато ще се опъва яко......ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Колега,нямам за цел да те разсърдя,ядосам или да ти развалям настроението.Че Марèто има подобрения,е ясно.Носят се слухове,че разполагаш с гараж с всякакви глезотийки.Имаш и необходимите познания,спор няма.И за да накараш Марчето да тръгне малко от малко,трябва да си поиграеш доста.На ЖТД какво му трябва-кабел и комп.Бързо,лесно,вкусно. Предложих ти хубав бензин,защото съм се наслушал на оправдания за калпав бензин,стари свещи,запушен катализатор и други подобни бензинови болести.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
emzo написа:Матейски, аko Марчето те бие, много ще се смеяFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:emzo написа:Матейски, аko Марчето те бие, много ще се смея
Got nos?
Коментар
-
Racer GT написа:emzo написа:Матейски, аko Марчето те бие, много ще се смеяOctavia RS
Коментар
-
SuKi вие с Red Strom нямаше ли да се пускате бе..?За кво да ходи на другия краи на БГ като ти си му на крака... :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sUkI написа:Racer GT написа:emzo написа:Матейски, аko Марчето те бие, много ще се смеяOctavia RS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар