тука е форум на грозни бмв-та и сякви тромави талиги а не на фиат
Епа не може само за фиат да говорим ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Като стана въпрос за френски "талиги", преди няколко години на един светофар едно пежо 309 1.6 такъв старт направи, че си помислех че съм на ръчна, както каза по горе някой.... Темпрата беше още с 8 кл. мотор.
Мда, вярно си е. Сега остава да попитаме младежите дето карате коли по 210 конИА кой го е "поснал" това за мъката по белия свят.Много ми е интересно като карате такива мощни коли, всяка вечер ли ходите на автомивка да Ви перат тапицериите?
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Мда, вярно си е. Сега остава да попитаме младежите дето карате коли по 210 конИА кой го е "поснал" това за мъката по белия свят.Много ми е интересно като карате такива мощни коли, всяка вечер ли ходите на автомивка да Ви перат тапицериите?
А бе ти да не си "Браво 1,9 ЖТД" Първия ред от поста ти ..... не моа да коментирам, що ми не е ясно кво точно искаш да кажеш /То едва ли и ти самия знаиш де/По втория ред - Да! Ходим да ни перат тапицериите, ако попадне някой такъв кат теб да повозим и после перем неговата седалка
С първия ред на поста съм искал да проверя някой знае кой е написъл Цитата който си ползвал ти, и щом си го цитирал точно предполагам че знаеш кой и къде го е написъл, но ми беше интересно дали младите рейсъри го знаят.Ако ме возиш не се притеснявай няма да ти нацапам тапицерията, не малко пъти съм виждал как пътя напред се свива като ширина и досега тапицерия не съм прал от на***но.Виждам че си от Търговище, какво караш може пък и да знам колата ти. Обикновенно се заглеждам по готини коли.
[quote="RASTIL"]Е....! Щом пиша тук кво моа да карам? БРАВО ИНОИШЕШ [quote]Ей браво, аз пък карам иноиосъм ама си мечтая да се кача на иноишеш, че да подгоня вятъра.
Коментар