Bravo 1.9 JTD написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 1.6 16v vs citroen saxo 1.4 vts
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
billyboy` написа:S.W.A.T. написа:Bravo 1.9 JTD написа:тука е форум на грозни бмв-та и сякви тромави талиги а не на фиатfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
kiro_hot написа:Trojaneca написа:320is е с двигателя от М-ката, но до колкото знам, с намалена кубатура и "само" 192 коня.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Мда, вярно си е. Сега остава да попитаме младежите дето карате коли по 210 конИА кой го е "поснал" това за мъката по белия свят.Много ми е интересно като карате такива мощни коли, всяка вечер ли ходите на автомивка да Ви перат тапицериите?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Мда, вярно си е. Сега остава да попитаме младежите дето карате коли по 210 конИА кой го е "поснал" това за мъката по белия свят.Много ми е интересно като карате такива мощни коли, всяка вечер ли ходите на автомивка да Ви перат тапицериите?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
С първия ред на поста съм искал да проверя някой знае кой е написъл Цитата който си ползвал ти, и щом си го цитирал точно предполагам че знаеш кой и къде го е написъл, но ми беше интересно дали младите рейсъри го знаят.Ако ме возиш не се притеснявай няма да ти нацапам тапицерията, не малко пъти съм виждал как пътя напред се свива като ширина и досега тапицерия не съм прал от на***но.Виждам че си от Търговище, какво караш може пък и да знам колата ти. Обикновенно се заглеждам по готини коли.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
[quote="RASTIL"]Е....! Щом пиша тук кво моа да карам? БРАВО ИНОИШЕШ [quote]Ей браво, аз пък карам иноиосъм ама си мечтая да се кача на иноишеш, че да подгоня вятъра.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар